Kanal-Cupen 2014

Kanal-Cupen starter om: 31.05.2014 09:30 23 Hrs. 18 Min.

(Bilde: Nanset 1 vinner av G-15)
På nytt beviser Ørns driftige cup komite at de har stålkontroll på drift og gjennomføring av Per Bredesen Cup. Kamper og arrangement har gått på løpende bånd fra morgen til kveld. Tilbakemelding fra gjestene lag er at dette er en av de beste innedørscupene de har vært på, og fremhever spesielt at kampene går samlet innenfor en begrenset tidssone. Flotte medaljer, pokaler og deltakerpremier trekkes også frem samt kioskutvalg og positive arrangørmedarbeidere (foreldre og frivillige). Dette tar vi selvsagt med oss videre og er veldig hyggelige tilbakemeldinger sier cupgeneral Bjørn Fredriksen. Se mer om Per Bredesen Cup egen Facebookside og hjemmeside .

  

 

Kanal-Cupen 2016 er vel overstått og hvilken fotballfest det ble på lørdag! Alt gikk på skinner fra første lag ankom kl. 08:00 til siste medalje var delt ut kl. 18:00.
Masse positive tilbakemeldinger fra klubbene, lagledere, foreldre og spillere som syntes både Kanal-Cupen, gjennomføringen og ikke minst Lystlunden var helt fantastisk på lørdag.

Her kommer oppsett til hver årsklasse i Kanal-Cupen 2016:


Først satte FK Ørn Horten m/ cup- og arrangementskomiteen rekord i antall deltagende lag under Per Bredesen Cup i begynnelsen av mars. Nå slettes alle tidligere påmeldingsrekorder til Kanal-Cups 25 års jubileum 4. juni 2016!


Cupgeneral Bjørn Fredriksen sender en liten hilsen til alle involverte etter Per Bredesen Cup (Bildet: Bjørn sammen med Per Bredesen) ... 

Ørns cupgeneral Bjørn Fredriksen kan igjen melde om suksess i helgens store fotballfest, Per Bredesen cup 2016. Hele 142 lag rundt Oslofjorden møtte hverandre i turneringsspillet som foregikk i de 5 hallene Campus Bakkenteigen, Holtanhallen, Hortenshallen og 2 x Høyanghallen i Holmestrand.


Da er det straks klart for Per Bredesen Cup 2016 og vi legger her ut info og turneringsoppsett ... Per Bredesen Cup er en av Ørn Horten største arrangementer og til helgen kommer 142 lag fra hele Østlandet for å spille kamper i Hortenshallen, Holtanhallen, Bakkenteigen og 2 x Høyanghallen i Holmestrand. Ørns driftige cup gjeng ønsker alle lagene hjertlig velkommen og lykke til!
SISTE: RESULTAT I FINALE KLASSER