Kanal-Cupen 2014

Kanal-Cupen starter om: 31.05.2014 09:30 23 Hrs. 16 Min.


Cupgeneral Bjørn Fredriksen sender en liten hilsen til alle involverte etter Per Bredesen Cup (Bildet: Bjørn sammen med Per Bredesen) ... 

Per Bredesen Cup 2016 er historie...
I dag bestilles hallene for neste års turnering og om et par dager setter vi oss ned og evaluerer årets turnering. Men allerede nå sitter vi med en god følelse etter helgens arrangement. Tilbakemeldingene er nesten udelt positive og vi føler oss litt stolte av det vi har fått til som klubb. En så stor cup er avhengig av å ha hele klubben i ryggen. Og det føler jeg at vi har nå.
Så jeg vil takke ALLE som bidro til å lage ”en dag med opplevelser” for 142 lag fra hele Østlandet. Vi har vært flere hundre ledere og foreldre i ”frivillighetskorpset” fra Ørn denne helgen. Og uansett om en er rød, blå, grønn eller brun så fortjener slike menneskene en ekstra takk. Dette tyder bra for fremtidige turneringer og det er også greit med litt positivit omtale av klubben disse dager. Uansett om vi møtte ”våre folk” i inngangen, i kiosken, i sektretariatene eller under premieutdelingene, var det bare smilende, velvillige og flotte representanter for klubben vår. Så tusen, tusen, tusen takk for innsatsen.
Dere kan være stolte av jobben dere gjorde i helgen!

Jeg kommer ikke unna et par ord om ”den indre kjernen” i cupgjengen. Vi har holdt på siden i høst med å planlegge dette og jeg mener at vi nå nærmer oss den”ultimate” turneringsformen. Det har tatt noen år og det koster litt penger men jeg føler at vi har en mal vi bør jobbe videre med. Det samme sier jo også tilbakemeldingene. Så en spesiell takk til Eddie, Jonny, Bernt Ove, Vidar, Jørn og Alf. Det er en ære og en glede å gjøre dette sammen med dere.

Som sagt var hele klubben i sving denne helgen. Jeg kunne fortsette med å nevne opp, men jeg tar kun en liten historie. A-lagsspiller Adrian Grassmo Bergmann satt i sekretariatet i Hortenshallen på søndag. Han gjorde en kjempe jobb og jeg takket han etter at vi var ferdig. Svaret fra ungutten var overrskende: ”Takk for at jeg fikk være med.Dette var skikkelig moro. Jeg blir gjerne med til neste år” Da er vi kommet endel lengre. Et av de fineste øyeblikkene denne helgen for meg..

Jeg benytter også anledningen til å takke alle deltagende lag med spillere, trenere og ikke minst publikum som hele helgen har lagd en fantastisk ramme rundt kampene i alle 5 hallene. Vi er veldig ydmyke og takknemlige for at så mange lokale lag støtter opp om PB-cup. Lokale lag betyr mere folk og mere stemning. Under finalen i G-13 klassen mellom Borre og Barkåker var det nesten ”elektrisk og hysteriske tilstander i Hortenshallen. Det er slike øyeblikk som gir oss motivasjon og inspirerer oss til å fortsette. Jeg håper alle har hatt en fin turnering og at vi sees i mars 2017.

Til slutt en liten hyllest til ”legenden” Per Bredesen. Takk for at du stiller opp år etter år og kaster glans over ” egen” turnering. Den ble startet for 18 år siden og vi har hele tiden vært stolte over å kunne bruke navnet ditt. Historien om deg har blitt kjent for mange lag og spillere gjennom disse årene. Du er fremdeles en ”ung” mann på 85 år, så vi håper på mange flere år med deg tilstede. Det har betydd mye og betyr fremdeles mye for mange.

Så igjen..TAKK til ALLE som hjalp til og till ALLE som deltok på Per Bredesen Cup 2016!

Mvh
En stolt ( men veldig sliten) cupgeneral
Bjørn F.