Kanal-Cupen 2014

Kanal-Cupen starter om: 31.05.2014 09:30 23 Hrs. 15 Min.


Først satte FK Ørn Horten m/ cup- og arrangementskomiteen rekord i antall deltagende lag under Per Bredesen Cup i begynnelsen av mars. Nå slettes alle tidligere påmeldingsrekorder til Kanal-Cups 25 års jubileum 4. juni 2016!


Rekordpåmelding til Kanal Cupens 25 års jubileum!
Det er en strålende fornøyd Cup General Bjørn Fredriksen og hans team bestående av Johnny Meyer, Eddie Bjerkeskaug, Bernt-Ove Finsveen og Vidar Eskelund som kan meddele disse gledelige nyhetene etter møte på mandag.
Veldig glad var også nyvalgt leder av junioravdelingen Ove Fjeldheim, som var med på hele møtet. Da Ove sist var leder av junioravdelingen for 20 år siden, var Kanal Cup en turnering med totalt 60 lag. Pr. nå er det 60 lag bare i G10 klassen og totalt er et nå et tak på hele 275 lag fra 7 fylker rundt Oslofjorden.
Det ventes 3000 spillere, pluss et sted mellom 5 og 6000 tilskuere /foreldre i Lystlunden. Bastø Fosen må sette opp ekstra ferger med tidlig avgang fra Moss for at lagene fra Østfold skal rekke kampstart kl. 09.30 og for å få fraktet nesten 100 lag over fjorden.
Parkeringsansvarlig Vidar Eskelund regner med at mer enn 1000 biler skal parkeres i Lystlunden. «Jeg håper bare at gravingen er ferdig i Klokkesvingen, slik at jeg får plassert bilene godt og trygt», uttrykker en optimistisk Eskelund på møtet.
I «Løge – teltet» og ansvarlig for Kiosk-salg forventer Bernt Ove Finsveen et stort innrykk og teltet blir i år utvidet med 50% større areal. «Her blir det bla. grillmat med godt tilbehør til sultne fotballspillere og hese foreldre hele dagen!».
Det blir en klassisk god Kanal Cup og cupteamet med general Fredriksen er med sin rutine er godt rustet for å få et mega Ørn dugnads arrangement i havn!
Dette er det største Ørn-arrangementet så langt i historien og cupgutta har med dette til sammen 50 store turneringer og 25 år hver med solid erfaring på samvittigheten.
Bjørn Fredriksen forteller også om en suverent gjennomført Per Bredesen Cup 2016.
- Det er så mange flotte foreldre og støttespillere i FK Ørn som bidrar for å få arrangementene gjennomført og da blir også min jobb mye enklere» forteller Bjørn.
Ingenting er mer gledelig enn å se hordene av spillere og foreldre som kommer til Lystlunden under Kanal-Cupen for å glede seg med verdens beste idrett – fotball, avslutter cupgeneralen og for meg som lever og ånder for klubben og sammen med arrangements teamet mitt, er dette den største dagen!