Kanal-Cupen 2014

Kanal-Cupen starter om: 31.05.2014 09:30 23 Hrs. 16 Min.

Kanal-Cupen 2016 er vel overstått og hvilken fotballfest det ble på lørdag! Alt gikk på skinner fra første lag ankom kl. 08:00 til siste medalje var delt ut kl. 18:00.
Masse positive tilbakemeldinger fra klubbene, lagledere, foreldre og spillere som syntes både Kanal-Cupen, gjennomføringen og ikke minst Lystlunden var helt fantastisk på lørdag.

Bastøfergene meldte om smekkfulle båter, ja til og med forsikelser i fergetidene ble det til tider. Parkeringsplassene var sprengt på kort tid, kiosksalget kokte, varme grillburgere og iskald BrainCooler klarte nesten ikke å ta unna salget, dette til tross for at Bjørnar på Rema 1000 Lystlunden også rapporterte om rekordhandel med 2500 kunder i butikken på lørdag. I tillegg var det jo en flott ramme med strålende solskinn og populært arrangement med Horten Bytri langs Kanalen samtidig, så lørdag 4. juni ble rett og slett en fantastisk dag i hele Lystlunden!

Cup-general Bjørn Fredriksen mente at dette var tidenes gjennomføring av de 25 årene han har holdt på med Kanal-Cupen og sender først og frems en stor takk til cuparrangementsgruppa som har tatt den tyngste jobben, men selvsagt også til klubbens 200 frivillige og foreldregruppene som la ned en formidabel innsats gjennom hele dagen. Takk også til deltakenede lag som viste stor innsats, fair-play og fotballglede som seg hør og bør når fotballfamilien møtes. Vi tar også med at vi var svært glade for å ha Røde-Kors bemanning på plass hele dagen, til tross for at det ikke ble varslet om større skader. Til slutt en stor takk til våre samarbeidspartnere og sponsorer, samt en ekstra takk til Sparebank 1 BV som stilte velvillig opp med et solid team for veiledning og info om betalingstjenesten mCash!
Tusen takk for i år fra Kanal-Cupen 2016!

Her kommer en bildekavalkade fra ulike situasjoner på Kanal-Cupen lørdag ...

266 lag og over 3000 spillere fra hele Østlandet var i Lystlunden lørdag...

Stor innsats og ferdighet både på corner og i mål ...

 

Ørnjenter i oppvarming - selv i sola og 25 varmegrader!

Ørns 2010 lag - første året i Kanal-Cupen ...

Foreldre og publikum omkranser banene i nydelig vær...

Hovedsponsor var godt synlig også på Kanalbanen...

Heia Skoppum - flottanes gjeng!

Brunt også i Østfold ... Borgen var på besøk og koste seg med egen base...

 

Peptalk og fornøyde lag...

 

Det kokte i det store kafe-teltet - hamburgere og Brain-Cooler var slagere!

BrainCooler i alle farger ...

Et pust i bakken for tellekorpset som styrte veksel og øko-kontroll ...

Under Kanalcupen er svært mange foreldre engasjert på dugnad. Her fotball-far og ordfører Are Karlsen som hamburgergriller sammen leder i barne-og ungdomsavdelingen Ove Fjeldheim:

Medaljer og heiearop var populært. Speaker Svein Harald og Jonny Meyer hadde full kontroll på lagene...

Tilslutt takker cupgeneral Fredriksen alle som deltok og ønsker vel møtt i gjen i 2017!