Ørn Horten hadde to lag med i HamKam Talentcup lørdag og søndag. Gutter 15 (bildet) gikk til A-sluttspillet etter en seier, en uavgjort og ett tap, mens Gutter 16 måtte nøye seg med B-sluttspill etter en seier og to tap. Gutter 15 røyk ut i 1/8-delsfinalen søndag, mens Gutter 16 nådde helt til finalen i B-sluttspillet der det endte med et svært knepent tap.

Ørn har flere lag i Gutteklassen, og noen ganger deltar i cuper i reine årsklasser. Dette var tilfelle i Sandarcupen, der Gutter15 gjorde en svært sterk innsats. Etter god innsats lørdag som resulterte i én seier og to tap, gikk laget hele veien i B-sluttspillet søndag, og vant til slutt finalen.


Vårsesongen er stort sett gjennomført for de aldersbestemte lagene i Ørn. Gutter 14 består av nesten 40 spillere og har stilt to lag i serien – med flotte resultater. Førstelaget er klar for Interkrets, mens andrelaget vant sin pulje. Etter å ha prestert årsbeste ble det et bittert tap mot Molde i 1/16 delsfinalen i Adidas-cup.
Vi tar gjerne i mot oppsummering av vårsesongen fra ditt lag – til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Etter å ha vunnet 6-2 over Teie og gått på en smell mot Nøtterøy med 2-8,  var Ørns Gutter14 tilbake på vinnersporet mot ubeseirede Larvik Turn.  Ørn vant hele 7-2  etter 4-1 til pause, og ligger nå på tredjeplass i kvalifiseringen til Interkrestsserien.


Trener:
Geir Dåstøl - mob: 900 74 291 - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontakt for laget:
Nina Myrhaug
- mob: 920 14 895 - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Lagets egen hjemmeside (dersom de har...)


Ørn Hortens lovende Gutter13-lag deltar i det som kalles det uoffisielle NM for 13-åringer på Hamar. Laget er videre til kvartfinalen i B-sluttspillet etter 2-1 over Haldenalliansen søndag formiddag. Victor Morozov score begge Ørns mål. I kvartfinalen ble Bodø-Glimt for sterke og vant 4-1.