Ørn Hortens lovende Gutter13-lag deltar i det som kalles det uoffisielle NM for 13-åringer på Hamar. Laget er videre til kvartfinalen i B-sluttspillet etter 2-1 over Haldenalliansen søndag formiddag. Victor Morozov score begge Ørns mål. I kvartfinalen ble Bodø-Glimt for sterke og vant 4-1.

På Hamar EliteCup vant Ørn G13 2-0 over Herd fra Møre og Romsdal lørdag morgen . Det var årsbeste av Geir Dåstøl sine gutter. Veli Halili og Victor Mozovic var målscorere.
I andre kamp ble det 4-1 over Elverum. Magnus Eskelund scoret 2, Victor Mozovic 1 og Veli Halili 1. 2-1 til pause og sterk seier i en solid kamp!
I siste kamp i gruppespillet fikk Ørn seg en skikkelig lærepenge. Vard var et knallbra lag og vant til slutt 5-0. Siden bare puljevinner gikk til A-sluttspill, ble det 1/8-delsfinalen i B-sluttspillet søndag.

Søndag
Ørn Hortens G13-lag er videre til kvartfinalen i Eliteturneringen på Hamar etter 2-1 over Haldenalliansen. Ørn lå under 0-1 til pause, men Victor Morozov utlignet først til 1-1 før han scoret sikkert fra straffemerket på Briskeby stadion midtveis i 2. omgang.

Ørn tapte til slutt kvartfinalen mot Bodø-Glimt 4-1 etter at det stod 1-0 til pause. Glimt gikk opp til 2-0. Ørn ga aldri opp og reduserte 2-1 og kampen fikk skikkelig fart. Bodø Glimt fikk 3-1 og Ørn fortsatte innsatsen for å få mål. Det var derfor på en kontring Bodøs tapre gutter satte inn 4-1. En kjempeturnering med topp innsats og mye læring som gutta tar med seg videre.

Ørn ble klart beste lag fra Vestfold. Gullhaug røyk ut i 1/8-delsfinalen i C-sluttspillet, mens Sandefjord gjorde det samme i D-sluttspillet. Nøtterøy/Husøy har gått til semifinalen i D-sluttspillet.

En veldig flott innsats av det lovende G13-laget som trenes av Geir Dåstøl.

Laget tar i mot instruksjoner på innbytterbenken på Briskeby av trener Geir Dåstøl