Vårsesongen er stort sett gjennomført for de aldersbestemte lagene i Ørn. Gutter 14 består av nesten 40 spillere og har stilt to lag i serien – med flotte resultater. Førstelaget er klar for Interkrets, mens andrelaget vant sin pulje. Etter å ha prestert årsbeste ble det et bittert tap mot Molde i 1/16 delsfinalen i Adidas-cup.
Vi tar gjerne i mot oppsummering av vårsesongen fra ditt lag – til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Her er rapporten fra trener Geir Dåstøl:

Ørns gutter 14 lag har hatt en meget god vårsesong. Dette er en gjeng treningsvillige gutter. Vi begynte sesongoppkjøringen med fem treninger i uka fra nyttår og fram til vinterferien, og som lag har vi tatt flere steg i løpet av våren.
Vi fikk andreplass både i Per Bredesen-cup og Skien futsalcup. Vi vant gruppa vår i vinterserien, men tapte 2-0 mot Eik i kvartfinalen. Eik vant senere Vinterserien.
Ørn 2 var også med i Vinterserien og hadde flere imponerende kamper, de tapte blant annet kun 5-0 mot vinneren av Vinterserien. Mange spillere fikk vist seg fram og viser at det er skikkelig kamp om plassene på førstelaget.

Andrelaget rykker opp
Vi har hatt to lag med i seriespillet denne våren. Ørn 2 har gått gjennom sin serie uten tap. Tre uavgjorte kamper og resten seire er imponerende. De har til tider spilt fantastisk god fotball og med marginene på sin side kunne de hatt bare seire. De rykker mest sannsynlig opp til 2. divisjon, som var målet før sesongen.

Interkretskvalik
Ørn 1 har slått godt fra seg i Interkretskvalifiseringen. De har syv seire og to tap og endte da på 21 poeng og andreplass i serien bak Eik som ble kretsmestre. Laget hadde imponerende 37-20 i målforskjell. Vi scorer mye mål og at vi slapp inn 20 mål kommer av at vi hadde totalkolaps mot Nøtterøy og slapp inn åtte mål. Sykdom, skader og leirskole hadde nok en viss innvirkning på resultatet. Dette var en kamp vi fort måtte glemme, og guttene har reist seg enormt etter denne kampen.
Guttene har vist fantastisk god angrepsfotball denne våren, og kampene mot serievinneren Eik hvor vi vant 4-0 og seieren over Larvik Turn 7-2, var nok de spillemessige høydepunktene.

Adidas-cup
Vi har også deltatt i Adidas-cup (uoffisielt NM) denne våren. Vi vant vår gruppe i gruppespillet og møtte Molde i 1/16 delsfinalen. Dette er et lag som til daglig spiller i 16-årsklassen i Møre og Romsdal, hvor de går for å vinne øverste divisjon. Her leverte guttene årsbeste. Kampen bølget fram og tilbake og det sto 0-0 til pause. Ti minutter ut i 2. omgang tok Molde ledelsen 1-0, men vi slo tilbake og utliknet minutter senere. Etter dette var vi det beste laget og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Dette ga resultater og vi gikk opp i ledelsen 2-1. Dette var et angrep jeg knapt har sett maken til på dette nivået. Mye som minnet om Barcelona akkurat der. Mot slutten ble guttene slitne og Molde overtok mer av spillet, selv om vi hadde sjanser til å punktere kampen. Molde utliknet tre minutter på overtid og vant senere på Sudden death i ekstraomgangene. Forferdelig bittert der og da, men dette må vi ta med videre. De viste at de har et fantastisk høyt nivå inne, så for vi håpe at vi kan ta det fram så ofte som mulig i høstens Interkretsserie.

Totalt er vi i dag i underkant av 40 spillere og vi har i løpet av våren brukt 24 spillere på førstelaget. Det er en fantastisk gruppe å jobbe med, og de viser en enorm treningsvilje.