Ørn Horten hadde to lag med i HamKam Talentcup lørdag og søndag. Gutter 15 (bildet) gikk til A-sluttspillet etter en seier, en uavgjort og ett tap, mens Gutter 16 måtte nøye seg med B-sluttspill etter en seier og to tap. Gutter 15 røyk ut i 1/8-delsfinalen søndag, mens Gutter 16 nådde helt til finalen i B-sluttspillet der det endte med et svært knepent tap.

Gutter15
Ørns Gutter15-lag ble klareer klare for A-sluttspill i. Første kamp endte 3-3 mot Svolvær, der Ørn ledet 3-1 til pause. I den andre kampen var Moss FK sitt gode G15-lag motstander. Det var et godt spillende lag, med sterke fysiske spillere. Med 4-0 til pause var kampen kjørt. Moss scoret et mål til i andre omgang og vant til slutt 5-0. I siste kamp måtte Ørn vinne mot Jutul fra Oslo. Ørn gjorde jobben og vant 3-0. Ørn var avhengig av at Moss vant stort over Svolvær. Det klarte de meget godt og dermed ble Ørn G15 klare for A-sluttspill.
I 1/8-delsfinalen ble FK Tønsberg for sterke og vant hele 7-0. Dette var et lag med tre overårige, og mange av de beste spillerne fra Tønsbergdistriktet, mens Ørn stilte et reint 17-årslag, med kun egne spillere.
En flott 7. plass i konkurranse med 24 lag på Nivå 1 er absolutt godkjent.

Gutter16
Gutter16 møtte enda tøffere motstand og tapte 1-2 for Lyn i første kamp, selv om Ørn var minst like gode. Deretter ble det 0-2 mot Tillerbyen før laget avsluttet gruppespillet med 4-3 over Raufoss.
Det betød B-sluttspill søndag der laget først møtte Bærum kvartfinalen og vant 4-1.
i semifinalen ble det samme sifre over Lillestrøm2 etter en meget god kamp, og dermed ventet Fyllingsdalen i finalen. Der ble laget fra Bergen for sterke og vant 1-0 i en jevn kamp mot tunge Ørnbein, etter en scoring ti minutter etter pause. Uansett flott innsats, spesielt på søndag.

Det rapporteres om godt utbytte og meget god stemning blant alle spillere, støtteapparat og foreldre på Hamar.