Gutter f.2003 vant 5.divisjon i overlegen stil med kun ett knepent tap i løpet av hele høstsesongen.


Ørn Gutter12 avsluttet nylig vårsesongen 2015. Gutta har stilt med 43 spillere og fire syverlag i totalt 28 kamper i serien og nesten 40 kamper i diverse cuper. Når det er så mange spillere er det en utfordring å jobbe med samspill og "sette" laget, men trenerne har stått fast på at alle skal få spille like mye.


I sin første «nier-turnering» og i sine første nier-kamper viste Ørn gutta at de virkelig vokser med oppgaven. Det endte med at de vant hele cupen etter 3-0 mot Stabæk i den avgjørende kampen.


Ørn Hortens G11-lag deltok denne helgen på to ulike turneringer. Ett lag var med på Hamar Talent-cup, mens hele tre lag var med på Gjelleråsen-cup.


Trener:
Bjørn Erik Teigen - mob: 926 84 105 - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontakt for laget:
Bård Finsveen
- mob: 975 71 630 - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Lagets egen hjemmeside


Ørn Hortens Gutter 11 har deltatt på GØIF-cup og gjorde sakene sine meget bra.


Litt forsinka kommer en rapport fra Ørn Hortens Gutter1-lag som i tidligere i sommer var på Oddebollen cup.


Torsdag ettermiddag var det duket for tre kamper av Ørn sin G11-gruppe. Tre kamper i rask rekkefølge sørget for at det var tilrettelagt for fotballglede på hjemmebane, melder Bård Finsveen.