Ørn f.2003 beseiret Nøtterøy på eget gress torsdag ettermiddag etter en formidabel laginnsats.

Før kampen ble alle gutta enige om at hvis de gav alt ute på banen så kom det til å bli en god match og en gøy opplevelse. Så fikk de bare se hva sluttresultatet var når kampen var over. Ledet de, skulle de fortsette å gi alt de hadde. Lå de under, skulle de gi gjøre likeså.
Vi viste at ikke alle sjanser blir omgjort til mål og at ikke alle pasninger kommer frem til mottakeren. Uansett skulle innsatsen være 100% hele veien.

Og de ble det til gangs. Alle gutta er skrudd på fra første spark på ballen. Iherdig jobbing og uselviske løp offensivt og defensivt.
Nøtterøy er godt med i kampen og kommer til noen sjanser, men blir rett og slett nedkjempet av et iherdig jobbende Ørnlag. Det står 1-0 til pause til tross for noen enorme sjanser til de brune.

2. omgang starter jevnt i noen minutter før Ørngutta tar over kamper i store perioder.
Det er mange sjanser til Ørn men foreløpig liten uttelling. Det blir litt ketchup effekt som tar Ørn fra ledelse 1-0 til 4-0. Så roer det seg litt ned igjen før de brune orker en flott innspurt godt heiet frem av et entusiastisk hjemmepublikum.
Det er en glede å se at alle de brune virkelig blør for drakta si i dag og det er et privilegium å være på sidelinjen og heie de brune frem.

Mvh
Bård Finsveen

En for alle, alle for en
Bak f.v.: Benjamin Lander Hovland, Jacob Tandberg, Odin Finsveen, Nicolai Lunden Andreassen, Erik Opthun
Foran f.v.: Cornelius Skarnes Rinnan, Elias Johansen, Benjamin Haglo Bruun, Greger Linløkken, Jørgen Stærfelt
Keeper: Sevre Børslid