Torsdag ettermiddag var det duket for tre kamper av Ørn sin G11-gruppe. Tre kamper i rask rekkefølge sørget for at det var tilrettelagt for fotballglede på hjemmebane, melder Bård Finsveen.

Først var det lokaloppgjør mellom Ørn Rød og Skoppum. Skoppum sjokkåpner, kommer raskt i gang og leder med to mål etter kort tid. Deretter spilles det jevnt, men Skoppum innehar en trygg ledelse kampen igjennom. Ørngutta viste hva de gikk til og spiller til tider fullt på høyde med et meget godt Skoppumslag. Dette til tross så blir det en forholdsvis klar 1-6 seier til Skoppum.

Andre kamp var det Ørn Brun sin tur mot Halsen. Her er det de brune som kommer spillemessig best i gang og har et solid press på Halsengutta. Halsen er heldige med sine avslutninger og tar alikevel ledelsen 0-2 tidlig i omgangen. Den tidlige Ørndominansen viste alikevel en tendens for kampen. Etter de to baklengs stenger Ørnane buret, kverner på med godt spill, reduserer, utligner og raser forbi.De ser seg aldri tilbake og vinner kampen 8-2.

I siste kamp er det Ørn Hvit mot Teie. Det blir en intens og spennende match for alle involverte. Ørn jobber knallhardt i alle ledd og alle er "skrudd på" i dag. Det er lenge en stillingskrig før Ørn tar ledelsen 1-0. Etter pause er det ny giv fra Ørn og de banker inn nok et mål. Så blir de dessverre litt for passive og slipper Teie inn i målprotokollen. Teie klarer også å utligne før Ørnen våkner til liv igjen. Ørngutta får et par solide sjanser til å avgjøre kampen, men får ikke ballen i mål. Kampen ender 2-2, etter en neglebiter av en match.

Ørn Rød
Bak f.v.: Markus Jonas, Anders Masdal Bjærum, Eirik Lieng, Elias Strand Tellefsen, Tobias Føske, Nicolai Lunden Andreassen
Foran f.v.: Cornelius Rinnan, Axel Mellberg, Benjamin Lander Hovland
Keeper: Odin Finsveen


Ørn Brun
Bak f.v.: Dennis Gjengaar, Sindre Lehmann Hugvik, Jacob Tandberg, Tobias Skaftå, Erik Opthun, Benjamin Haglo Bruun
Foran f.v.: Abraham Zalo, Sander Emil Teigen, Jonathan Reiersen, Isac de Lange, Jørgen Stærfelt

Ørn Hvit
Bak f.v.: Brede Møyland, Odin Finsveen, Sondre Løe, Markus Iversen, Isac Olai Løkenhagen, Erlend Kjær Foran f.v.: Elias Johansen, Leopold Zimmer, Niklas Hermanstad, Marius Firing
Keeper: Erling Haugen

Ørn Rød hilser på motstanderne før kampen.

Skoppum hilser på motstanderne før kampen.