Litt forsinka kommer en rapport fra Ørn Hortens Gutter1-lag som i tidligere i sommer var på Oddebollen cup.

Her er rapporten fra Bård Finsveen:

Ørn Gutter-11 stilte med to lag i Oddebollencup og spilte seg til både A- og B-sluttspill løpet av helgen. De fikk beklageligvis en tidlig exit fra sluttspillene.
Med 20 spillere og drøye 30 supportere var rammene satt for en trivelig oval fotballhelg. Både sportslig og sosialt fikk Ørns Gutter-11 veldig mye ut av helgen.
Kampene var veldig jevne og de aller fleste av spillerne leverte over snittet av hva de har prestert tidligere, selv om frokosten fredag morgen ble inntatt kl. 06.05 og var et herlig skue av unge morratrøtte sommerfjes.
Kun to av kampene til Ørn endte med annet enn ett måls forskjell og det var en herlig spenning i alle kamper. Alle gutta fikk et skikkelig løft for videre satsing og gruppa blir spleiset ytterligere sammen på tvers av lag og skoler. Ørnane hadde leid et helt vandrerhjem for helgen og alle ettermiddager gikk med til bading, grilling og mer fotball.

Det ble kanskje litt mye fotball for vi fikk besøk av den lokale glassmesteren på lørdag :-)


En herlig fotballhelg
1.rekke f.v.: Jørgen Stærfelt, Erik Opthun, Jonathan Reiersen, Mats Løkeberg, Eirik Lieng
2.rekke f.v.: Jacob Tandberg, Odin Finsveen, Niklas Hermanstad, Anders Masdal Bjærum, Markus Jonas, Benjamin Lande Hovland, Elias Johansen, Marius Firing, Greger Linløkken
3.rekke f.v.: Henning Lieng, Bjørn Erik Teigen, Nicolai Lunden Andreassen, Isac de Lange, Isac Olai Løkenhagen, Sander Emil Teigen, Yones Renas, Sevre Børslid, Bård Finsveen