Ørn Hortens G11-lag deltok denne helgen på to ulike turneringer. Ett lag var med på Hamar Talent-cup, mens hele tre lag var med på Gjelleråsen-cup.

Her er Bård Finsveens beskrivelse av hva som skjedde på turneringene:

Ørn G11 på Hamar Talent-cup "uoffisielt NM"
En gjeng på 13 spillere, to ledere og mange blide foreldre og søsken dro fredag til Hamar for å delta på Hamar Talentcup, en turnering Ham Kam selv ynder å kalle uoffisielt norgesmesterskap for 11-åringer. Gutta skulle ut i en i utgangspunktet hard pulje mot KFUM Oslo 2, Fyllingsdalen og Lyn.

Første kamp mot "Kåffa" endte med en sterk 4-1 seier, en kamp Ørn gutta styrte fra første sekund.
Neste kamp ble en aldri så liten buklanding mot et godt Fyllingsdalen lag. Det endte med 0-8 tap, et resultat som var noe i drøyeste laget etter at gutta i perioder var fullt på høyde med laget fra Bergen.
Lørdagens siste kamp gikk mot Lyn, og etter å ha ligget under 2-4 ved pause, var det "kun" ett lag på banen i andre omgang, Ørn vant til slutt 9-4 etter en knallsterk 2.omgang. Det medførte at Ørn kom på andreplass i pulja.

Søndag ble et lite antiklimaks resultatmessig, tre kamper og tre tap, 1-3 mot Follebu, 2-3 mot Øvrevoll og 3-4 mot Korsvoll.
Spillemessig hadde Ørn overtaket i alle tre kampene, men gutta har slitt litt med besluttsomhet og effektivitet foran mål i høst, noe som kom til syne også i søndagens tre kamper. Med litt mer stang inn, så ville Ørn vunnet alle de tre kampene.
Uansett så var turneringen en kjempe opptur etter en litt trå høst i hjemlig serie, og alle gutta kan være stolte av prestasjonene på Hamar.

Her er Ørn G11 på Hamar Talent-cup
Bak fra venstre: Elias Johansen, Jacob Tandberg, Benjamin Haglo Bruun, Tobias Skaftå, Jørgen Stærfelt, Steffen Wivestad
Foran fra venstre: Abraham Zalo, Sander Teigen, Erik Opthun, Jonathan Reiersen, Greger Linløkken, Isac de Lange, Marius Firing

De Brune preget Gjelleråsen Cup!
Tre lag fra Ørn G2003 stilte på Gjelleråsen Cup lørdag 25. oktober for å møte motstand fra Oslo regionen.
3 x 4 kamper i løpet av snaue 4 timer var en hektisk høstdag på Gjelleråsen både for spillere, trenere og foreldre. Ørn var i gang samtlige minutter så det var lite pause for de skuelystne.
Spillemessig var Ørnane på høyde med sine motstandere i alle kampene selv om få innbyttere pr lag skulle vise seg å tære på i siste kamp for samtlige lag. I turneringen møtte Ørn lag fra KFUM, Årvoll, Gjelleråsen, Sagene, Gjerdrum, Ull Kisa, Strømmen og Rælingen. Fasit for dagen var mange mål, flere seiere og noen tap. Alle var storfornøyd med en intensiv flott høstdag like nord for Oslo.

Her er spillerne som deltok på Gjelleråsen Cup
1.rekke f.v.: Anders M. Bjærum, Eirik Lieng, Brede Møyland, Sebastian Trøim-Dalen, Ajdin Bahonjic, Oscar Müller Oulie, Leopold Zimmer
2.rekke f.v.: Tobias Føske, Robin Fjellstad, Mats Løkeberg, Sevre Martin Børslid, Axel Mellberg, Isac Olai Løkenhagen, Cornelius S. Rinnan
3.rekke f.v.: Benjamin L. Hovland, Niklas Hermanstad, Adrian B. Lundstad, Markus Jonas, Sondre Løe, Odin Finsveen, Elias S. Tellefsen, Johannes Robertsen, Erling Haugen, Yones Renas