Ørn Gutter12 avsluttet nylig vårsesongen 2015. Gutta har stilt med 43 spillere og fire syverlag i totalt 28 kamper i serien og nesten 40 kamper i diverse cuper. Når det er så mange spillere er det en utfordring å jobbe med samspill og "sette" laget, men trenerne har stått fast på at alle skal få spille like mye.

Her er trenernes rapport om vårsesongen for Ørn G12

Spillerne har delvis vekslet mellom lagene de har spilt for, og det har vært mer fokus på jobb med basisferdigheter på trening enn kanskje det mer lagsmessige samspillet. Resultatmessig har derfor våren vært litt så som så. Det har blitt endel tap, endel av disse har føltes som urettferdige og langt fra kampbildet som var. Men gutta har stått på og viste mot slutten av vårsesongen at det bor mye i laget og der det var stang ut i begynnelse så ble det mot slutten mer stang inn.

Noe av det mest positive denne våren er å se at gutta teknisk har tatt mange steg fra i fjor. Gutta befinner seg på ulikt nivå innad i gruppa. Det er bare å innse at sånn er det når det er 43 spillere, men de har fått lov å spille mot motstandere stort sett tilpasset sitt eget nivå og alle har fått lik spilletid, så lenge de har vært med på kamp. Dessverre så er det blitt sånn at endel motstandere har en annen rulleringspolitikk på kampene enn det Ørn har hatt. Ørn G12 har vært prinsippfaste i forhold til at alle som er med spiller like mye. Og når vi har sett noen av motstander lagene kjører på med de beste spillerne utpå til enhver tid for å sikre seier, så kan vi leve med at det har blitt endel flere tap enn seire. For spillerne er resultatene glemt rett etter at isen er fortært etter kampen :) På sikt så mener vi at det er Ørn som tjener på det. Og når det er slik som det har vært de siste årene at fremfor å miste spillere, så har Ørn fått og får stadig nye spillere, så tyder det på at spillerne trives ganske bra.

Ørn G12 har i våres også deltatt i flere cuper, to lag deltok på Langhus Fair Play cup, der kriteriene er enkle - Fair Play. Samtidig deltok to lag i Halsen cup, alle lag leverte bra på cupene. Ørn stilte også med fem lag på vår egen Kanalcup, alle 43 spillerne deltok i nok en fantastisk cupdag for Ørn.

Og nå i helgen deltok noen av spillerne på cup på Skoppum, som en flott avslutning på våren og start på sommerferien. Nå gleder alle seg til Dana cup om en måned, og deretter en høstsesong som medfører to lag i klassen over for å øve seg inn mot G13 og 9'er fotball, det er masse spennende i vente.

God sommer fra trenerne Bård, Henning og Bjørn Erik