Alle lag i barnefotballen i Ørn opplever sterk rekruttering av nye spillere. Så også tilfelle med Ørn gutter05. De er nå hele 32 spillere og stiller tre femmerlag og ett syverlag, og treninga gjennom vinteren har gitt resultater.

Her er rapporten fra Gaute Kjærås:

Ørn gutter 05 startet sesongen 2015 allerede for et par uker siden. Rekrutteringen til laget har i løpet av vinteren vært meget god, og vi teller nå ca 32 spillere. Vi er i år påmeldt med tre lag i "femmer"-serien, henholdsvis Ørn Hvit, Ørn Brun og Ørn Svart.
I tillegg har vi med et lag i "syver"-serien i 04 klassen. Det er viktig med tidlig forberedelse til neste år.

Mandag 5. mai spilte Ørn Brun seriekamp borte mot Teie V1. Etter et surt tap i første seriekamp mot Nøtterøy var det en revansje sugen gjeng som stilte til dyst på Teigar ungdomsskole. I tidligere møter har Teie vist seg å være en formidabel motstander, og kampene har som regel vært en jevn affære. I år derimot hadde Ørn Brun full kontroll fra start til slutt. Resultatet av en lang vinters trening viste seg fra første spark på ballen. Flott pasningsspill, gode kombinasjoner, kontante avslutninger og ikke minst en fantastisk arbeidsinnsats av gutta sikret en klar 6-2 seier.

Gratulerer med seieren Ørn - vi gleder oss til fortsettelsen


Her er Ørn Brun -05:
Fra venstre: Ulrik, Kamba, Trym, Bendik, Bork-Fredrik, Zakaraya.

Liggende: Vetle