Dette kjennetegnet Ørn Hvit 2005 sin kamp mot Nøtterøy Rød. Etter å startet litt beskjedent, kom Ørn virkelig sterkt etter pause, og hele fem forskjellige målscorere sier også sitt om hvordan gutta hele tiden prøver å spille hverandre gode, skriver blant annet Gaute Kjærås i sin rapport.

Her er rapporten fra Gaute Kjærås:

Tirsdag 12. mai spilte Ørn Hvit sin andre seriekamp for sesongen. Motstanderen var Nøtterøy, et lag vi har meget dårlig statistikk mot de siste årene.
«Kom mai du skjønne milde» har virkelig latt vente på seg i år, og det var intet unntak tirsdag kveld. Det var surt, det var kaldt og det var regn. Men Ørns spill på banen, det varmet!

Ørn Hvit er "slow starters". Det tar som regel litt tid før alvoret synker inn og innsatsen trappes opp. Nøtterøy scoret først også denne gang, og beholdt ledelsen til midtveis i første omgang.
Derfra og ut er det Ørn som regjerer. Det var innsats, det var samhandling og det var vakre mål. Første omgang ender 2-1 til Ørn. Andre omgang begynner som den første slutter, med total Ørn-dominans.

Sluttresultatet ble 6-1 til Ørn Hvit. Resultatet er en presis beskrivelse av kampen som sådan. At Ørn hadde hele fem forskjellige målscorere i denne kampen sier også sitt om hvordan gutta hele tiden prøver å spille hverandre gode.

Takk for kampen Ørn!

Her er Ørn Hvit 05:
Bak fra venstre: Even, Eldar, Eirik, Ola-Oliver, Simen, Fredrik, Hamse
Foran: Oscar