Et av Ørns yngste lag er Ørn 2008 (6 år) som består av ca 26 spillere er fordelt på tre lag - Ørn hvit, brun og sort. I går tirsdag var et av lagene på Hvitstein stadion i Holmestrand for aktivitetsturnering...

Trenere for Ørn 2008 er Christer Andersen og Morten Bjerkeskaug, samt Knut Hallingstad som er (hjelpetrener/lagleder) og de har ansvar for en gruppe med relativt stabilt antall spillere siden oppstart høsten 2013. Dette er for øvrig spillernes første sesong i brun drakt!

Gjennom hele vinterhalvåret har vi hatt en trening i uken, med fokus på lek og det å bli kjent med ball, barna har hatt en fantastisk flott utvikling og progresjon i sine fotballferdigheter, kan trener Morten Bjerkeskaug fortelle;

"Vårsesongen startet med Aktivitetsturnering for alle lagene 13. mai i Åsgårdstrand. Mange blide og ivrige barn på tross av øsende regnvær.

Ny aktivitetsturnering i Svarstad 27.mai med både seire, tap, sol og is!

Sesongens høydepunkt så langt: Kanal-cupen i strålende solskinn i Lystlunden, alle lag i sving med ivrige foreldre, søsken og besteforeldre på sidelinjen.
Det hele ble toppet med en felles premieutdeling med medaljer og diplom i Lystlunden!

Vårens siste aktivitetsturnering ble spilt i Holmestrand tirsdag 10. juni i kanonvær. Nå har lagene fått skikkelig dreisen på dette med å spille fotball og score mål. Mange brune seire og glade barn.

Spillegruppa tar nå sommerferie fram til oppstart av høstsesongen i august, men avslutter vårsesongen med Ynglingecupen på Nykirke lørdag.

Da gjenstår bla. 2 aktivitetsturneringer: 26. august (spillested ikke bestemt), og avslutningsturneringen på Løveid (Flint) den 14.september.

Ørn 2008 har stort sett hatt 1 trening i uka, men vi har også kuttet ut denne i perioder da det har vært mange turneringer. - En ivrig, engasjert og lærevillig gjeng!

Heia Ørn!»