Ørns eldste guttelag var avhengig av å vinne lokalderbyet mot Borre for å spille i Interkretsserien til høsten - og Ørn sikret seg de tre viktige poengene.

Her er rapporten fra Bent Baggerød:

Lokaloppgjøret mellom Ørn G16 og Borre G16 hadde et meget spennende utgangspunkt på Stadion i Lystlunden tirsdag kveld da Ørn G16 måtte vinne for å kvalifisere seg til Intekretsserien høsten 2014. Den alle siste kampen ble svært dramatisk og spennende, hvor Ørn G16 til slutt vant lokaloppgjøret 4-3 og gikk til Intekrets.

Kampen ble langt mer spennende enn de fleste hadde håpet og trodd på en nervepirrende, men fin sommer kveld i Lystlunden!
Tunge Ørnbein, etter en tøff kamp mot Teie på søndag, samt avslutningstur med skolen fra søndag til mandag, bidro nok sterkt til at Ørn ikke spilte på det nivået de har gjort tidligere i år.
Et alltid kjempende Borre lag gjorde det heller ikke lett for Ørn G-16 i den avgjørende kampen.

Ørn kom svært dårlig i gang og Borre tok ledelsen fortjent 1-0 før hovedtrener Lorns Lona gjorde noen taktiske og gode endringer på laget.
Det bidro til at Ørn våknet og gikk opp i ledelsen 2-1, etter to fine mål av Mathias Askjer. Deretter kom Borre tilbake og utlignet til 2-2 før Ørn igjen tok ledelsen 3-2 ved Mohammed Saleban.
Borre utlignet på nytt mot slutten etter en flott kontring til 3-3, før Ørn på en corner ca. fem minutter før slutt fikk inn det viktig og meget avgjørende målet til 4-3.

Dermed stor jubel i Ørn leieren da dommeren blåste av kampen, mer enn fem minutter på overtid.
Ørn har etter en flott vår sesong kun tapt mot Sandefjord og Stokke, som henholdsvis ble nr. en og to foran Ørn på tabellen.
Sandefjord, Stokke, Ørn og Flint går nå til Intekrets fra Vestfold hvor de møter de fire beste lagene fra Telemark og Buskerud.
Det blir 11 tøffe og meget spennende kamper på høsten.


Ørns trenere og lagledere GRATULERER Ørn G16 med en strålende vårsesong og kvalifisering til Intekrets.
Meget imponerende for en flott Ørn G16-gjeng som har holdt sammen i mer enn ti år.

Nå venter en litt roligere periode før Norway Cup og Sandar Cup står for tur.
Takk for innsatsen i en flott vår sesongen!

Riktig god ferie!
mvh.
Trenere og lagledere Ørn G-16
Lorns, Kjetil, Jan Erik og Bent