I en meget underholdende kamp tirsdag kveld på stadion i Lystlunden tok Ørn G-16 sin første seier i Interkretsserien mot et av topplagene i Telemark, Pors-Grenland G-16.

En meget spent Ørn gjeng skulle spille sin første kamp i Interkrets og var klart preget av nerver i starten. Etter en jevn start tok Ørn guttene mer og mer over spillet og tok en fortjent ledelse 1-0 ved Mohammed Saleban. Mohammed Saleban var på nytt farlig frempå noen minutter senere og økte ledelsen til 2-0 ved pause.
Et resultat som ga et meget rettferdig og riktig bilde av kampen til pause.

Men, etter en meget god første omgang skjedde det som ikke skulle være mulig. Pors-Grenland utlignet til 2-2 før det var godt ni minutter av andre omgang, etter svakt forsvarspill av Ørn.
Det ble ny nerve og spenning i kampen, men Ørn kom sterkt tilbake og tok på nytt i ledelsen både 3-2 og 4-2 etter to flotte mål av meget gode Bjarki Thomasson. Mohammed Saleban avgjorte deretter kampen ved å legge på til 5-2 før han ble byttet ut og tok en velfortjent pause.

Totalt sett så presterte Ørn G-16 solid lag innsats i kampen med mye bra spill og vant fult fortjent over Pors Grenland.
De første tre poengene i Interkrets var dermed sikret mot et av topplagene i Telemark.

For Ørn G-16 spilte Afshar Piyad (bildet over) sin siste kamp for Ørn gutta, da han nå dessverre flytter til Oslo.
Han mottok en signert Brasil fotball fra gutta som takk for strålende innsats i mange år. Vi ønsker han lykke til og takker for meget god innsats i Ørn drakta.

Nå gjenstår ti like tøffe kamper frem til den siste kampen mot Hønefoss borte 22 oktober.
Med like mye innsats og godt spill fremover vil det bli flere poeng til Ørn G-16 gjengen i Horten.
Assisterende hovedtrener Hans Richard Finsberg får med gutta på Ørnropet etter kampen

Gratulerer med første seieren i Interkrets etter strålende innsats av samtlige!

Mvh
Trenere og lagledere
Ørn G-16.