Ørn Hortens Gutter16 kjemper i toppen i Interkretsserien og torsdag kveld ble det hele 6-2 på bortebane mot Slemmestad. Ørn med Lorns Lona (bildet) som trener ligger nå på tredjeplass, tre poeng bak Flint.

Her er rapporten fra Bent Baggerød:

Etter 0-2 tap mot Stokke i forrige runde i Interkretsserien, reiste Ørn G-16 seg mesterlig i oppgjøret mot Slemmestad torsdag kveld.
Ørngutta stod klare og revansjesugne i «startblokkene» da dommeren blåste i gang kampen. Det gikk kun 45 sekunder før Adnan Hadzic sendte Ørn i ledelsen 1-0 etter en fin heading på corner. Ørn økte så ledelsen til 2-0 etter et frispark fra Sander Nordbotten som Otto Elvebø Beckmann stusset i mål.
Kampen var i perioder jevnspilt, men Ørn skapte de store målsjansene.
Mohammed Saleban var et konstant uromoment for forsvaret til Slemmestad. Ved ett tilfelle kom han seg fint fri før han ble felt innenfor 16 meteren. Sander Nordbotten satte straffen kontakt i mål, 3-0 til Ørn før det var gått 30 minutter av kampen.
Det ble så bygd opp et flott angrep på venstre kant med mye fint små spill mellom Sindre, Mathias og Marius som førte til at Marius Baggerød satte inn 4-0 på et flott skudd.
Det stod derfor 4-0 til Ørn når lagene tok en velfortjent pause.

Ørn fikk klar beskjed i pausen om å nullstille seg og vinne andre omgang mot et Slemmestadlag som ikke hadde gitt opp kampen.
Andre omgang startet med at Ørn tok mer og mer over banespillet. Det medførte at Mohammed Saleban ble fint frispilt av Adan Hadzic som igjen spilte videre til Marius Baggerød som økte ledelsen til 5-0.
Etter en ny corner for Ørn økte Otto Beckmann ledelsen til 6-0. Da var det ingen tvil om at alle tre poengene kom til å bli med tilbake til Horten.
Hovedtrener Lorns Lona ga samtlige gutter i troppen mye spilletid i andre omgang, slik at kampen jevnet seg noe ut.

6-2 og tre nye poeng gjør at Ørn G-16 fortsatt henger godt med i toppen av Interkretsserien. Laget ligge nå på tredjeplass, tre poeng bak Flint og ett poeng bak Hønefoss.
Nå blir det høstferie og ingen kamp i neste uke før Ørn G-16 tar turen til Eidanger torsdag 9 oktober.

Ørngutta ved benken på Slemmestad Stadion etter kampen