Ørn Hortens Gutter16-lag tok sin sjette seier i Interkrets-serien da de vant 4-2 over Notodden torsdag kveld. Det var en meget fornøyd gjeng som kunne feire seieren i garderoben.

Her er rapporten fra lagleder Bent Baggerød:

En meget regntung høstkveld i Lystlunden var utgangspunktet for Interkrets-oppgjøret mellom Ørn G-16 og Notodden G-16.
Det dårlige været satte imidlertid ingen demper på innsatsen til Ørn G-16 spillerne som vant fullt fortjent og tok tre poeng som varmet ekstra godt i det meget kalde høstværet.
Ørn kom godt i gang og tok en ledelsen allerede etter fem minutter. Mohammed Saleban kjempet til seg ballen og frispilte Marius Baggerød, som satte ballen enkelt i mål.

Ørn tok deretter tak i kampen og burde økt ledelsen ved flere anledninger og mange store sjanser. Sander Nordbotten var nærmest etter et flott langskudd som traff tverrliggeren.
Ørn klarte ikke å øke ledelsen før Notodden utlignet til 1-1, noe ufortjent etter spill og sjanser. Rett før pause fikk imidlertid Ørn et frispark rett utenfor 16 meteren som Marius Baggerød satte flott i mål. Ørn gikk derfor til pause med en fortjent 2-1 ledelse.

Etter pause skapte Ørn igjen de største sjansene mot et godt spillende lag fra Notodden, men en meget god Notodden-keeper bidro til å gjøre det vanskelig for Ørn.
Det befriende 3-1 målet kom imidlertid til slutt da Mohammed Saleban kjempet seg forbi forsvaret og satte ballen forbi Notoddens keeper. Da Bjarki Runar Thomasson økte ledelsen til 4-1 var det ingen tvil om at alle tre poengene ville bli igjen i Lystlunden.
Mot slutten av kampen reduserte riktig nok Notodden til 4-2, etter et noe slurvete forsvar spill hos Ørn.

Totalt sett en fullt fortjent seier til Ørn G-16 som burde scoret på flere av de store sjansene som de produserte i løpet av kampen.
G16-laget avanserte på tabellen og ligger på en meget fin fjerdeplass i Interkretsserien.
Nå gjenstår to meget tøffe kamper mot topplagene Flint på søndag kl. 18:00 i Lystlunden og en vanskelig borte kamp på Hønefoss onsdag 22.10.2014.