Ørn Hortens lovende G16-lag presterte årsbeste i Lystlunden søndag kveld da årets Interkretsmester Flint ble slått 4-3. G16-laget kjemper nå om andreplassen i den gjeve Interkretsserien i 2014.

Her er rapporten fra lagleder Bent Baggerød:

Flint var allerede klare som vinnere av Interkretsserien før søndagens kamp, men stilte allikevel med sitt beste mannskap i Lystlunden. Det ble en meget tøff og jevn kamp hvor begge lage ville vinne!
Flint hadde ikke tapt siden 5. mai, nettopp mot Ørn i kvalik. til Interkrets og ønsket revansje for det forsmedelige tapet på våren. De har for øvrig vært overlegne i årets Interkretsserie og vunnet samtlige kamper før møtet med Ørn G-16.

Før pause
Kampen ble jevn fra start, men Flint tok ledelsen 1-0, før Marius Baggerød igjen satte et identisk frispark, som mot Notodden, elegant i mål fra samme sted utenfor 16-meteren.
Etter en jevnspilt første omgang med stor innsats fra begge lag, stod det derfor 1-1 til pause.

Etter pause
Andre omgang startet med et aggressivt og tent Ørnlag, men igjen så tok et meget godt spillende Flint-lag ledelsen 2-1.
Det gikk imidlertid ikke mange minuttene før Ørn rullet opp en flott angrep på venstre kant hvor et perfekt innlegg traff Mohammed Saleban på hodet og 2-2.
Da Mathias Aksjer satte inn et frispark fra langt hold via en Flint spillere i mål og ga Ørn ledelsen 3-2, stod jubelen i taket på Ørnbenken.
Det ble ikke noe mindre jubel når Sander Østby Nordbotten satte et frispark av en kanonkule i krysset fra skrått hold utenfor 16 meteren. Ørns tredje direkte frispark i mål og 4-2 ledelse til Ørn.
Flint skrudde opp tempoet og utlignet til 4-3 kun ti minutter før slutt, noe som ga ekstra spenning og temperatur i kampen.
Ørngutta hadde imidlertid den ekstra innsatsen og tenninga denne søndags ettermiddagen i Lystlunden og kunne juble når dommeren blåste av kampen.
Det ble seier nummer syv i Interkrets og tre nye poeng.


Trener Lorns Lona takker slitne Ørnspillere for innsatsen

Fornøyd trener
Hovedtrener Lorns Lona ga uttrykk for at dette var en av de beste seirene han har opplevd som trener.
Alle på laget tok ansvar og viste hva som måtte til for å vinne mot et veldig godt Flint lag.  Det var en meget imponert og stolt trener etter kampen, som har gjort en kjempeinnsats med årets Ørn G-16 lag.

Nå kjemper Ørn om en topp- plassering i Interkretsserien 2014.
Meget imponerende når en tenker på at alle de beste G-16 lagene i hele Vestfold, Telemark og Buskerud har vært med!
Ørn Horten har noen meget gode G15- og G16-lag, noe som beviser at det gror meget godt i junioravdelingen til klubben.
Hvilken plassering Ørn G-16 laget får i Interkretsserien 2014 avgjøres førstkommende onsdag kl. 19:30 når de møter Hønefoss på Aka Arena i den avgjørende kampen. Hønefoss G-16 ligger på andre plass, plassen foran Ørn G-16 som nå gikk opp på tredjeplass i Interkretsserien.

Med samme innsats og vilje er det ingen umulighet for Ørn G-16 å ta tre nye poeng i den siste kampen på Aka Arena.


Slitne Ørnspillere med keeper Adrian G. Bergman og kaptein Sander Ø. Nordbotten forlater banen etter en kjempekamp mot Flint.