For kort tid tilbake fikk lagleder Vidar Eskelund en veldig hyggelig henvendelse fra Notodden FK. Turneringsledelsen inviterer FK Ørn Horten G99 / G16 til sin årlige Legea Eliteturnering 2015. Dette er turneringen hvor de antatt 16 beste lagene i Norge deltar.

For kort tid tilbake fikk lagleder Vidar Eskelund en veldig hyggelig henvendelse fra Notodden FK. Ut fra den fremgangen og de resultatene Ørn har prestert i årets sesong inviterte turneringsledelsen FK Ørn Horten Gutter99til sin årlige Legea Eliteturnering 2015. Dette er turneringen hvor de antatt 16 beste lagene i Norge deltar.

Eskelund er spesielt glad på den nye hovedtrenerens vegne.
- Det er spesielt morsomt for ny hovedtrener, Simen Horn, som virkelig har gjort en flott jobb etter sesongslutt. Utviklingen til gutta etter sesongen har vært helt topp. Skadene har blitt restituert og flere av gutta trener nå seks ganger i uka og har fått stor fremgang, sier laglederen.

Start, Notodden, Årvoll, Flint, Stabæk, Hønefoss, Søgne, Bodø Glimt, Vålerenga, Ham-Kam, Fyllingsdalen, Strømsgodset, Skeid, Lørenskog, Djerv 1919 og Lyn Oslo var lagene som var med i turneringen tidligere i mars 2014. Hele fem tippeligalag og tre lag fra 1. divisjon var med.

Tidligere Ørnspiller og Ørnvenn Jarle Hellesnes trener Stabæk som vant i år, og lagleder Eskelund framhever samarbeidet med Stabæktreneren.
- Vi kjenner jo Jarle godt og vi får mye gode tips og råd fra den kanten. I dette selskapet skal de brune talentfulle Ørngutta teste seg. Turneringen går av stabelen fra 20. mars–22. mars og blir en kjempestor utfordring. Det passer perfekt i vår oppkjøring til kvalifisering til interkrets-serien og ikke minst NM for G16. Vi gir jo alltid alt i turneringer og har vunnet fire av fem turneringer vi har deltatt i denne sesongen, forteller lagleder Vidar Eskelund.

I team med oppmann Kjell Høydal og kompanjong John Kaupang blir løpet lagt med trenerteamet. I tillegg kommer også Kjetil Kristoffersen med Julian i FC København og agent Morten Wivestad med gode innspill, så er det et meget godt nettverk rundt laget.

Under turneringen på Notodden koker det av fotball og det er egentlig ganske fantastisk at dette stedet i Telemark klarer å få landet de aller beste lagene en helg i mars sier en engasjert Eskelund. 
-
Vi er jo åtte personer i støtteapparatet til disse gutta og følger godt opp og har god kontroll på det som skjer. Heldigvis er fortsatt er Lars Marcus Bekkevold med fra Bergen og både han og Son Mai, som skal trene keeperne blir med til Blues og fotball-byen Notodden. Vi ser nå etter en assistenttrener som kan være med på en spennende sesong med denne gjengen. Vi får kjempegod oppfølging fra FK Ørn Hortens mange ressurspersoner.

Eskelund har også et julegaveønske fra politikerne i byen.
- Kunne nå bare politikerne komme med litt undervarme i Lystlunden, ville det sett enda lysere ut. Det ville være en julegave som varmet alle Hortens fotballinteresserte. Kunne dere politikere funnet en million som kunne få gravearbeidet fra Kroa og ned i Lystlunden klart? Tenk hvilken julegave til byens mange ivrige idrettsgutter og jenter. Kanskje vi kunne fått til en kronerulling for dette? Bjørnar hos Rema 1000 i Lystlunden er jo et funn og kanskje også vi får selveste Kåre Nilsen på los, ja da ville vi være så glade! Gjengangeren kunne kanskje være bidragsyter her!

Sesongforberedelser
Gutta har allerede startet forberedelsene for 2015 sesongen etter seieren i Odd Eliteturnering. Det var seier i Sandar Cup i august og nevnte Odd Eliteturnering som ga nok «poeng» til å komme med til Notodden. Det er trent veldig godt nå i seks uker uten kamper. Det er jobbet med restitusjon og mye kvalitetstrening. Flere har også deltatt på Norsk Fotball Akademi sin treningsøkt i november for ekstra påfyll. På fredagene er det kjørt styrke i sal og mye skadeforebyggende trening på Trimhuset med topp instruktør.

Eskelund forteller at det snart er en liten fotballpause.
- Nå tar laget helt ferie fra 19. desember og får 14 dager «aktiv hvile». Gutta får et lite program for egentrening, men nå har vi kjørt i 13 måneder på rad og trenger å lade batteriene før det braker løs. Det som er deilig med fotball er jo at det alltid kommer en ny sesong og vi gleder oss, sier den engasjerte laglederen som avslutter med å takke for godt samarbeid og på vegne av laget og støtteapparatet ønske alle en riktig god jul og et flott godt nytt fotballår i 2015.