Alle de antatt beste lagene i G16-klassen i Vestfold i Re-cup sist helg. Ørn deltok med to sterke lag, og det ene gikk helt til topps etter å ha vunnet 4-1 over Flint i finalen.

Her er rapporten fra lagleder Vidar Eskelund

Ørn G99 vant i Re–hallen
Ørn G99 var suverent best i Re–hallen. I finalen beseiret Ørn G99 et sterkt Flint lag med hele 4–1 og dermed er det ingen tvil om at Hortenslaget nå har store muligheter til å være med helt i toppen når seriespillet starter.
Ørn G99 stilte med to sterke lag. For Ørn G99-2 ble det 5. plass etter tap for Flint i kvart finalen. Med et godt oppmøte av foreldre som supportere for de brune, var det stor stemning under turneringen og ikke minst i finalekampen mot Flint.
Alle de antatt beste lagene fra Vestfold stilte i G16 klassen og turneringen ble regnet som et uoffisielt kretsmesterskap i denne klassen. Ørn G99 stilte med to veldig sterke lag.

Ørn Horten 2
Ørn2 startet allerede lørdag ettermiddag med tre innledende kamper i gruppespillet og vartet opp med solid spill og ingen av motstanderne var i nærheten av å true de brune. Tre klare seire mot henholdsvis Flint 3 med 7-2, Re FK 3 med 7-0 og Gullhaug med 4–2, gjorde at de brune var klar for mellomrunden etter puljeseier.
Til mellomspillet på søndag morgen kom de antatt fire sterkeste lagene i Vestfold inn i turneringen. Det var Stokke, Nanset, Flint og Ørn. Alle de tre lagene ble beseiret av Ørnlag i mellomrunden eller sluttspillet.
I kvartfinalen møttes Ørn G99 2 og Flint. Ørngutta fikk kjørt seg i begynnelsen, men tok tak og det var en periode spennende hvor Ørn kjørte Flint. Det stod lenge 4–2 til Flint og kampen vippet. Et effektivt lag fra Løveid vartet opp med bra spill i siste del av kampen og 10–2 ble fasiten. Dermed var Ørn 2 plassert på en sterk 5. plass.

Ørn Horten 1
For Ørn sitt førstelag var Nanset første motstander ut i kvartfinalen. Det ble raskt satt i gang effektivt spill og de brune ga seg ikke før det stod 6–1 i målprotokollen. Med en time mellom kvartfinalen og semifinalen var det tid til å fylle på med mat og drikke før semifinalen mot Teie. Selv om Teie var med til 3–2, stoppet ikke Ørnane før det stod hele 5–2 på sekretariatets tavle.

Finalen ble som ventet mot Flint. Med bare 5 minutters hvile mellom semifinalen og finalen var alle litt spente på om vi hadde nok krefter igjen. Kampene mot Flint er som oftest tøffe og preget av harde dueller. Disse gutta er så rått godt trent at de tok 2 x 25 minutter med henholdsvis semifinale og finale på strak arm! Allerede etter fem minutters spill var Ørn oppe i 2–0. Selv om Flint reduserte en gang, var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle. Komfortable 4 – 1 stod det på lystavlen og Ørn G99 kunne ta imot nok en stor pokal som skal på Ørn huset, samt en premiesjekk som vinner av turneringen.
Adnan Hadzic ble kåret til finalens beste spiller og Ole Opthun til turneringens toppscorer!

Det må nevnes at det var veldig bra kampledelse av lagets nye hovedtrener Simen Horn og assistenttrener Son Mai i sin debut i en turnering. I tillegg er alltid Kjell Høydal en fantastisk ressurs for gutta og oss rundt laget. Stor takk til alle gutta og alle som bidrar.

Neste turnering blir Per Bredesen Cup i Horten. Gutta gleder seg til å vise seg frem på hjemmebane!


Vinnerlaget i Meny Re-cup 2015
Bak fra venstre; Torkil Rognflåten, Oppmann Kjell Høydal, Patrick Hermanstad, Bjerki Thommasen, Adnan Hadzic, Otto Elvebø Beckmann, Jonas Eskelund, Ulrik Kaupang, Adrian Tarnawski, Ulf C. Blom.
Foran f.v hovedtrener Simen Horn, Tor Herman Gran og assistent trener Son Mai.