Tirsdag kveld vant Ørn Gutter99 6-2 over Store Bergan kvartfinalen i Vinterserien. Seieren var fortjent og at NM-kvalifiseringen kom på plass var også en godbit å ta med seg.

Her er rapporten fra lagleder Vidar Eskelund

 Kampen mot Store Bergan var i seg selv viktig med tanke på oppkjøringen til sesongen. Med en sterk 6-2 seier i Sandefjord, hvor stillingen var 2-0 til pause, var Ørnguttene sterke mot et lag som var store og sterke.
Store Bergan vant sin pulje med ni poeng og 27-3 i målforskjell. De vant blant annet over Runar, som i sin kvartfinale vant 4-1 over Nøtterøy. Hvilket lag Ørn møter i semifinalen er ikke klart.

Ørn G99 har vært helt suverene i gruppespillet. Hele 33–0 på tre kamper viser enorm forskjell mellom FK Ørn Horten G99 og resten av klubbene som vi har spilt mot i vinter.

Store Bergan var omtrent som ventet, men vi tok med en stor tropp som fikk en god gjennomkjøring. Vi har fortsatt mye å gå på, men det var klar fremgang og vi gjør deler av kampen veldig bra.
Håvard Wivestad og Ole Opthun ble tomålsscorere, mens Torkil Rognflåten og Otto Elvebø Beckmann satte inn hvert sitt. Ulrik Kaupang hadde tre asssists, Adnan Hadzic mens Ole Opthun kunne notere seg for den siste.

Vi møter topp motstand på Legea Eliteturnering 20.–22. mars på Notodden. Ørngutta er nå rangert som et av de 16 beste lagene i Norge når laget til helgen reiser til Notodens eliteturnering for G16 lag.

HamKam er første motstander i gruppespillet på fredag kveld. På lørdag morgen venter Bærum og på ettermiddagen møter Ørn arrangørklubben Notodden. Hele sluttspillet avsluttes på søndag og forberedelsene i støtteapparatet har gått på høygir den siste tiden. Det ventes talentspeidere både fra inn og utland og vi har fått høre at NFF også skal være der fra landslagsledelsen.

Ørn har fire spillere på kretslaget og vi burde hatt tre-fire til med tanke på posisjonen vi har i Vestfold. Til sammenligning har Odd hele ti spillere på kretslaget i Telemark og Ørn har jevne kamper mot laget fra Skien. Det blir kanskje enda tøffere denne gangen, men vi går for gull, akkurat som vi klarte det i Odds eliteturnering i november 2014.


Bakerst fra venstre: Håvard Wivestad, Jonas Eskelund, Kevin Askum, Bjarki Thomasson, Fabian Zalo, Otto Elvebø Beckmann, Adnan Hadzic, Ole Opthun og Erlend M. Ulvund.
Foran fra venstre: Mads Emil Thygesen, Torkil Rognflåten, Truls Wiese, Ulf Christian Blom, Sigurd Solberg, Adrian Tarnawski, Ulrik Kaupang og YaYa Solli.