Onsdag kveld røyk Ørn Horten ut av cupen mot Mjøndalen med minst mulige margin. Fredag kveld møter Ørn nok et lag i cupen fra Buskerud når Guttter16-laget tar i mot Hønefoss BK.
Ørns lovende guttelag setter sikkert pris på at du tar turen til Lystlunden kl. 19.00.

Det er tid for «Veien til Ullevål» også for aldersbestemte lag i Norge. Norgesmesterskap er jo noe som står høyt for alle som spiller fotball og for Ørn G16 er dette noe alle har gledet seg til lenge.
Ørn har kvalifisert seg til NM som et av 24 lag i Regionen som består av Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold. Det er seks lag fra hvert av fylkene og i første kamp møter trener Simen Horn sine gutter Hønefoss. Kampen går fredag kl. 19.00 på Stadion i Lystlunden.

Optimistisk før kampen
Lagleder Vidar Eskelund har godt håp om avansement.
- Vi har møtt Hønefoss to ganger før og har ikke tapt mot klubben der A-laget spiller i OBOS-ligaen». Seieren kom under Notodden Legea Eliteturnering i mars 2015. Her var vi klart best og vant fortjent 2-0. Første gang var i Interkretsserien for G14 lag når vi møtte Hønefoss på Aka Arena. Resultatet da ble uavgjort 2-2. Hvis vi spiller opp mot det beste vi kan, skal vi ha muligheter. Gutta gleder seg til å spille NM kamp og vi kommer til å stille et knallsterkt mannskap som er klare for å gi en innsats hjemme i Lystlunden. Vi har bare spilt en hjemmekamp hittil i kvalifiseringen til Interkretsserien og den vant vi 1 – 0 hjemme mot Sandefjord. Vi håper det er mange som tar turen ned for å se på gutta, sier en engasjert Eskelund.

Det synes klart at Ørn møter et sterkt lag fredag. Hønefoss har ikke tapt hittil i år, og sist tirsdag ble det hele 5-0 over Strømsgodset.
Hvis du har lyst til å se mange lovende fotballspillere, bør du ta turen til Lystlunden fredag kl. 19.00.