Ørn Horten Kvinner møtte Randesund i lørdagens 2. divisjonsoppgjør i Kristiansand. Til tross for megasjanser, spesielt mot slutten av kampen, endte oppgjøret 0-0. Kampreferat senere...

Søndag ettermiddag møtte Ørn et svært godt Røa2 der flere hadde erfaring fra Toppserien. Røa gikk raskt opp i 2-0 før Rikke Pedersen utlignet. Deretter scoret Røa ytterligere tre mål slik at det stod hele 5-1 til pause. I begynnelsen av andreomgang hadde Ørn fire store målsjanser uten å score. Bortelaget økte ledelsen før Rikke Pedersen scoret sitt andre mål, men etter ytterligere en Røascoring, endte det 2-7 i Lystlunden.*
- Vi har en dårlig periode midt i 1. omgang og da scorer de tre mål. Da blir det vanskelig å komme tilbake. Men jentene skal ha ros for at det står opp og gjør en veldig godkjent andreomgang. Vi tar med oss det positive og går for tre poeng borte mot Randesund lørdag, sa trener Richard Henriksen etter kampen

 

Søndag kommer rekruttene til Toppserielaget Røa til Lystlunden. Begge lagene er ubeseiret hittil med syv poeng, men Røa har bedre målforskjell.
– Vi får se sånn på det at 1–1 kampen mot Urædd 2 tirsdag var en vekker for oss. En vekker om at vi må være til stede uansett hva vi tror om kampen og motstanderen på forhånd. En vekker om at vi får ingenting gratis i denne divisjonen. Vi må opp på det nivået vi hadde da vi slo Vålerenga 2 5–3 og som vi tidvis hadde da vi slo Lyngdal 2-1, sier Ørntrener Richard Henriksen til Gjengangeren.
Legg gjerne turen innom Lystlunden søndag og se Cecilia Hallberg (bildet) og de andre Ørnspillerne. Det er kampstart kl. 15.00.

Det ble tøffere enn ventet da Ørn Horten møtte Urædds rekruttlag på bortebane tirsdag kveld. Etter sterke seire i de to første kampene gikk det ikke helt veien mot laget fra Telemark. Rikke Pedersen (bildet) ga Ørn ledelsen i 1. omgang og 1-0 var også stillingen til pause. Midt i andre omgang utlignet Urædd og ettersom det ikke ble flere mål, endte kampen 1-1.
- Det positive er at vi får med oss ett poeng i dag, resten er det bare å glemme så fort som mulig, sa trener Richard Henriksen etter kampen.

Ørn Hortens A-lag kvinner møter Urædd2 i 2. divisjon i kveld. Motstanderen trenes av Eirik Furu som spilte i Ørn i 1991 og 1992 og scoret 16 mål på 35 kamper. Urædds rekruttlag står med to tap og 0-10 i målforskjell, mens Ørn har to seire og 7-4 i målforskjell. Det betyr ikke at kampen blir enkel, men det bør absolutt være mulighet for tre nye poeng til Ørn.
Det er kampstart på Urædd kunstgress kl. 19.30.

Rikke Pedersen ga Ørn en tidlig ledelse mot Vålerenga2 søndag ettermiddag, men Vålerenga scoret tre ganger og ledet 3-1 til pause. I andre omgang hadde innsatsfylte Ørnspillere vinden i ryggen og først reduserte Nora Ingebrigtsen på straffe, før Rikke Pedersen scoret ekte hat-trick og sørget for at Ørn vant 5-3.
Dermed topper også A-lag kvinner tabellen - som A-lag herrer gjorde etter lørdagens kamp.

Ørn Horten tar i ettermiddag i mot Vålerenga2 i Lystlunden. Ørn var det første laget som slo Oslolaget i fjor da det ble 2-0, etter scoringer av Caroline Ralle og Oline Fuglem. Fuglem og toppscorer Rikke Pedersen er klare etter å ha stått over mot Grei i cupen på onsdag. Trener Richard Henriksen har håp om seier mot Vålerenga2.
- Vi håper å gjenskape den gode andreomgangen vi hadde mot Lyngdal. Med den innsatsen og det gode spillet bør det være mulig å ta tre nye poeng, sier Ørntreneren.
Som i går er det varslet flott vær og godt spill og det er kampstart kl. 15.00 i Lystlunden. 

Ørn Horten A-lag kvinner er ute av cupen etter 0-4 mot førstedivisjonslaget Grei. Til pause ledet Oslolaget 1-0 etter en heldig scoring som gikk via et Ørnbein og forbi keeper. Fem minutter etter pause økte Grei til 2-0 og i mløpet av de siste ti minuttene av kampen scoret de ytterligere to ganger. Selv om Grei hadde ballen klart mest, forsvarte Ørn seg godt, og bortelaget skapte svært få sjanser – utenom scoringene. Ørn klarte heller ikke å skape særlig mye foran mål, og savnet nok toppscorer Rikke Pedersen. Ørns klart beste spiller var midtstopper Caroline Ralle.
Neste Ørnkamp er hjemme mot Vålerenga2 søndag 30. april kl. 15.00.
Flere av Knut G. Bjervas bilder fra kampen, kan du HER.