Datoene for Ørns kamper i kvalifiseringen for 1. divisjon er enda ikke helt avklart.
Kvaliken starter med at Hinna tar i mot Bossekop 26.10. Hvis Hinna vinner, blir neste kamp Ørn Horten-Hinna søndag 30. oktober. Blir det uavgjort eller seier til Bossekop, blir neste kamp Bossekop-Ørn Horten på samme dato. Med seier eller uavgjort i den kampen, tar Ørn i mot Hinna til avgjørende kamp søndag 6. november.

Fornøyd trener
Trener Richard Henriksen er fornøyd med det viktigste i trekninga.
– Jeg hadde et ønske om å unngå å spille den første kampen. Det unngikk vi, og da er jeg fornøyd. Selv om ikke alt er avklart, gleder vi oss til kampene og skal være klare enten vi først reiser til Bossekop, eller tar i mot Hinna hjemme, sier Ørntreneren.

Ørns motstandere
Bossekop vant avdeling 9 og hadde 46 poeng og 86-2 i målforskjell etter 15 seire og en uavgjort.
Bossekops toppscorer er 21 år gamle Guro Bell Pedersen med hele 35 mål på 14 kamper. Hun var i august ønsket i toppserieklubben Røa, men valgte i stedet å utvikle seg videre i Bossekop.
Sist helg møtte laget Mjølner, som også er klar for kvalifisering, i to treningskamper og vant 7-0 og 5-0. Se omtale av treningskampene HER.
I 2015 ble laget nummer to, ni poeng bak Fløya som rykket opp etter å ha slått Gimletroll og Fyllingsdalen i kvalifiseringen. Fløya ligger i år på 3. plass i 1. divisjon.
Bossekop er det vestligste av de tre områdene som i dag utgjør tettstedet Alta. De to andre områdene er Bukta og Elvebakken og rundt år 2000 var stedene vokst sammen til ett tettsted. Stedet ligger ved E 6 innerst i Altafjorden hvor E 6 krysser Kautokeinoveien. I Bossekop finnes noen butikker, en kafe, og i krysset mellom E 6 og Kautokeinoveien ligger Vertshuset eldresenter

Hinna er et samarbeidslag mellom Hinna og Viking, men Hinna har nå sagt opp samarbeidsavtalen.
Kampen om kvalikplassen i avdeling fire ble avgjort i siste seriekamp da Hinna vant 2-0 over Kaupanger og vant avdelingen to poeng foran Kaupanger. Les om kampen HER.
Hinna endte opp med 52 poeng etter 17 seire, en uavgjort og fire tap og hadde 69-26 i målforskjell.
Laget toppscorer er Hanne Kogstad med 19 mål.
I fjor kom laget på 8. plass 13 poeng bak Fyllingsdalen.
Hinna er en bydel sør i Stavanger med vel 20 00 innbyggere, pr 1. januar 2008. Hinna grenser til Gandsfjorden i øst, Sandnes i sør, Sola i vest og Hillevåg i nord.

Første kamp 30. oktober
Da må Ørn avvente resultatet av kampen mellom Hinna og Bossekop før man veit hvem motstanderen i første kamp er.
Enten blir det Hinna i Lystlunden eller Bossekop i Alta, uansett blir det kamp søndag 30.10.