Etter det første Roma-akademiet ble Johan Bonden Nysveen plukket ut til ei ukes treningsopphold med Serie A-klubbens til 2002-laget. Morten Bredesen Føske fra Roma-akademiet har fulgt Johan Bonden Nysveen på treningsoppholdet i Roma, og kan fortelle om et svært vellykket treningsopphold.
- Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra Massimo Tarantino som er sjef for all ungdomsfotballen i Roma, sier Bredesen Føske.

Ørn har hele 11 lag med i årets Vinterserie, åtte guttelag og tre jentelag. Flint med sine 12 er den eneste klubben i Vestfold som har flere lag enn Ørn. Kampene i grunnserien er stort sett ferdigspilt, og selv om Ørns resultater har variert en del har Vinterserien gitt verdifull kamptrening før sesongen starter i april. Noen lag er klare for kvartfinale, mens andre må vente på egne/andres resultater.

I går ble Adnan Hadzic tatt på G18-landslaget og i dag ble Johan Bonden Nyseen (bildet) tatt ut til Statoil landsdelsamling for gutter i Sarpsborg.
Dessuten er «Ørngutten» Benjamin Zalo tatt ut i G19-troppen til eliterundene av EM-kvalifiseringen i England.
Og ikke nok med det, Ørngutten Julian Kristoffersen er tatt ut på U21-landslaget mot Portugal og Russland 24. og 28. mars.

Det er krevende å bemanne over 50 lag med dyktige trenere og andre støttefunksjoner. Nå annonserer barne- og ungdomsavdelingen i media etter trenere for Gutter og Jenter født 2004 og Gutter 2003.
Kjenner du noen aktuelle kandidater; send gjerne annonsen videre og alle andre; spre annonsen på Facebook.

Underkategorier

Her finner du Jenter 2000/2001 laget:

Her finner du alt om Gutter 99 laget:

Nyheter og info for G2000:

Nyheter og info fra G2001:

Nyheter og info fra G2002:

Her finner du Gutter 2003 laget:

Her finner du artikler om Gutter 2004:

Her finner du foreløpig link til lagets egen hjemmeside