Etter det første Roma-akademiet ble Johan Bonden Nysveen plukket ut til ei ukes treningsopphold med Serie A-klubbens til 2002-laget. Morten Bredesen Føske fra Roma-akademiet har fulgt Johan Bonden Nysveen på treningsoppholdet i Roma, og kan fortelle om et svært vellykket treningsopphold.
- Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra Massimo Tarantino som er sjef for all ungdomsfotballen i Roma, sier Bredesen Føske.

Gjennom samarbeidsavtalen mellom Ørn Horten og AS Roma er det gitt en mulighet til å sende en talentfull spiller til Roma. Etter gjennomføring av det første akademiet, ble 15-årige Johan Bonden Nysveen plukket ut.
Ikke helt tilfeldig ettersom Johan allerede er en del av Fotballforbundets landslagsskole og har imponert på aldersbestemte lag gjennom flere sesonger.

Imponerte
Morten Bredesen Føske fra Roma-akademiet har fulgt Johan Bonden Nysveen på treningsoppholdet i Roma.
- Spesielt den første økten til Johan var meget bra. Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra hovedtreneren for laget og sjef for all ungdomsfotballen i Roma, Massimo Tarantino som så hele treningen. Han kom bort til meg og sa "We really like him». Johan imponerte virkelig, og hadde en knallbra økt.

Johan Bonden Nysveen sammen med trenerne på 2002-laget i AS Roma
Bilder: Morten Bredesen Føske

Hva var innholdet i treningene?
Den første økten var tøff og på nærmere to timer og 30 minutter. Torsdag var det ny økt med mye spill der Johan også fikk vist seg godt frem, med finter, overblikk og at han er en smart spiller.
Det er utrolig tøft for en 15-åring og til Roma da nivået er ekstremt høyt med store og fysiske spillere. Uansett har Johan imponert og jeg er stolt av det han har gjort på treningene, sier Bredesen Føske.

Vi gratulerer med vel gjennomført treningsopphold, og regner ikke med det er lenge til vi får se Johan debutere på Ørn Hortens A-lag.