FK Ørn Horten presenterte i går Børt Rakfjord som ny keepertrener i barne- og ungdomsavdelingen.
- Jeg er kjempefornøyd med å ha en så kompetent kar som Børt klar for denne viktige funksjonen, sier styreleder Kjetil Ramberg. Han mener tilbudet til de yngre keeperne har vært for ustabilt over lang tid.

Rakfjord debuterer i sin nye funksjon med keepertrening på Horten fotball X-tra kommende onsdag.
- Med Børt Rakfjord tenker vi langsiktig, og han vil bygge opp et miljø for keeperne de aldersbestemte lagene, sier Kjetil videre.

Børt Rakfjord var keeper for Ørns A-lag i perioden 1986-1989, og har også erfaring fra andre klubber.
I år bidrar han rundt J16-laget i Ørn.
- Børts erfaring og hans motivasjon for å engasjere seg som keepertrener i barne- og ungdomsavdelingen passer helt perfekt for oss. At vi allerede førstkommende onsdag er i gang med trening, er gunstig for å sjekke ut interessen og få organisert dette nye tilbudet på en god måte, sier Ramberg.

Onsdag blir det møte på Ørnhuset kl. 18.00 der Børt vil presentere sine tanker om keepertrening.

Møtet blir for keepere fra 19 til 10 år, deres lagstrenere og gjerne foresatte. I etterkant av møtet blir det trening på Ørnfeltet. De keeperne som har kamp onsdag kommer på de neste samlingene.
- Vår plan er å benytte Børt inn mot trenerne i barne- og ungdomsavdelingen også. Uavhengig av dette nye tilbudet er det fortsatt viktig at lagstrenerne ivaretar keeperne i de daglige treningene. Det tas sikte på å knytte Børt til klubben i et langsiktig perspektiv, og foreløpig med en kontrakt ut 2017, avslutter styreleder Kjetil Ramberg.