I går ble Adnan Hadzic tatt på G18-landslaget og i dag ble Johan Bonden Nyseen (bildet) tatt ut til Statoil landsdelsamling for gutter i Sarpsborg.
Dessuten er «Ørngutten» Benjamin Zalo tatt ut i G19-troppen til eliterundene av EM-kvalifiseringen i England.
Og ikke nok med det, Ørngutten Julian Kristoffersen er tatt ut på U21-landslaget mot Portugal og Russland 24. og 28. mars.

Johan Bonden Nysveen
Statoils landsdelssamling er for landets mest lovende gutter født i 2002 og 2003. 15-årige Johan Bonden Nysveen ble tatt ut til samme samling som 14-åring i fjor, og tidligere har blant annet Adnan Hadzic og Oline Fuglem (bildet) og Nora G. Bergman vært med på slike samlinger. Samlingen foregår mellom 30.mars og 2. april.
Samlingen skal være en inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at våre største talenter trener enda litt hardere og bedre i ukene og månedene som kommer.
Dessuten skal spillerne skal få referanser og læring på fotbalfaglige ting som er helt avgjørende for de som har ambisjoner om å bli toppspiller og spille med flagget på brystet.
Landsdelssamlingen vil være et viktig grunnlag for uttak til G15-landslagets dobbeltkamp mot Tsjekkia i april.

Benjamin Zalo
«Ørngutten» Benjamin Zalo fikk sin debut påG19-landslaget tidligere i år. Nå er han tatt ut i G19-troppen til eliterundene av EM-kvalifiseringen i England. Mellom 22. og 27 mars møter G19-landslaget England, Hviterussland og Spania. Gruppevinneren går til EM-sluttspillet i Georgia i juli.
Se hvilke andre spillere som er uttatt HER.

Julian Kristoffersen
Og ikke nok med det, Ørngutten Julian Kristoffersen er tatt ut på U21-landslaget mot Portugal og Russland. Kampene spilles i Portugal 24. og 28. mars. Julian fikk også sin debut på U21-landslaget tidligere i år, og er nå inne i varmen i en sterk tropp. Blant annet er Martin Ødegaard og Martin Samulsen med i troppen.
Se hvilke andre spillere som er uttatt HER.