Hele 70 deltakere og fantastisk respons på AS Roma-akademiet i februar. Nå ønskes det velkommen til nye deltager, og velkommen tilbake til de som var med i februar.
AS ROMA-akademi foregår i Horten 7.-9. april, denne gang med to trenere fra AS Roma: Stefano Desideri og Tiziano Pistillo. 

FK Ørn Horten har den siste tida fått mye oppmerksomhet for viljen og evnen til å utvikle unge toppspillere. Men hvordan henger talentutviklingen sammen med klubbens visjon «Flest-lengst-best».
- Vi har vist at potensialet til å lykkes med både bredde og elitedelen er der, men det krever bedre struktur og en tydeligere faglig plattform å ta det neste nødvendige steget, sier styreleder Kjetil Ramberg.

På et meget godt besøkt medlems- og årsmøte i Ørn lørdag middag ble det både gitt orientering om status på de ulike områdene og lagt fram regnskap for 2016. Etter intens jobb med å redusere utgiftene og økte inntektene, viste regnskapet et langt mindre underskudd enn tidligere antatt. Størst applaus fikk imidlertid utdeling av Helge Fjelds keeperpokal, som gikk til Asgeir Islann Lothe.

En av dem som gjennom mange år har lagt ned utallige dugnadstimer i Ørn, er Jon Prosvik. Lørdag fyller han 70 år og han gratuleres så mye av klubben.- Jon Prosvik representerer det beste av dugnadsånden i FK Ørn Horten, sier styreleder Kjetil Ramberg.