Ørnhuset er samlingsstedet for Ørn Horten og det er et stort hus med uteområder som må vedlikeholdes jevnlig. Alt gjøres på dugnad og torsdag var en gjeng fra 10-12-gjengen i gang for å ta bort løv, klippe hekken og fjerne små trær som hadde vokst inn i hekken.
Takk for solid innsats til en solid dugnadsgjeng og du finner et par bilder til hvis du klikker "Les mer".

I uka etter St.Hans arrangeres Italent fotballskole i Lystlunden. Det kommer profesjonelle trenere fra Italia som sammen med norske støttespillere vil sørge for godt faglig innhold og individuell oppfølging.

Norges Fotballforbund har nå satt opp 1. runde i cupen. Ørn møter Hønefoss i Lystlunden som første hinder på veien til Ullevaal. Hønefoss spiller i 2. divisjon, og havnet på tredjeplass i avdeling 2 i fjor. Kampen skal spilles i Lystlunden 26.april. På samme dato møter imidlertid Ørns kvinnelag Grei i 1. runde, slik at en av kampene kanskje må flyttes, hvis man ikke lager en skikkelig cup-onsdag i Lystlunden.
Knut G. Bjervas lagbilde over viser Ørn Hortens spillere og støtteapparat 2017.

 

Den årlige dugnaden før seriestart blir førstkommende onsdag 17.30 - 19.30. Det blir rydding rundt banene og hallen i Lystlunden og på og rundt Ørnhuset. 
Ta med godt humør, og gjerne redskap som rake, spader og kost. I fjor var vi over 50 personer og med samme flotte innstilling i år også skal vi skape trivsel rundt oss!
Frammøte blir på Ørnhuset 17.30.