I uka etter St.Hans arrangeres Italent fotballskole i Lystlunden. Det kommer profesjonelle trenere fra Italia som sammen med norske støttespillere vil sørge for godt faglig innhold og individuell oppfølging.

 

Italia har i mange år vært en verdensledende fotballnasjon og Italent fotballskole er inspirert av dette.
Italent fotballskole er en fotballskole med italiensk fortegn. Skolen ledes av italienske topptrenere som har erfaring fra toppfotballen. Italents norske støttespillere er også tilstede og vil sørge for godt faglig innhold og individuell oppfølging.

Italent fotballskolen arrangeres i Lystlunden 26.-30. juni. Da har du mulighet til å lære av profesjonelle trenere fra Italia og være med på et fotballhøydepunkt i sommer.

Hva får du
Som deltager på Italent fotballskole får du daglige treningsøkter med italienske topptrenere, og god personlig oppfølging. Våre norske støttespillere er også tilstede på treningsfeltet og sørger for at du får best mulig utbytte av fotballskolen.

Hvem kan melde seg på
Alle fotballglade jenter og gutter født mellom 2001 og 2010 er velkommen. Hvor du står fotballmessig, har ingen betydning. Italent har fokus på læring og utvikling, samtidig som vi har et krav til kvalitet og seriøsitet.
Som deltager må du være motivert, like utfordringer og være opptatt av å lære. Til gjengjeld kan vi love en lærerik uke på treningsfeltet, nye venner, mye latter og forhåpentligvis et minne for livet.

Info og påmelding
For mer informasjon og påmelding se HER.
Du kan også ta kontakt med Morten Bredesen Føske direkte på tlf. 970 24 664 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..