Lørdag 6. juni arrangeres Ørn Hortens årlige fotballturnering Kanal-Cupen for 25 gang.
Fantastiske
256 lag, fra stort sett hele Østlandet setter kursen mot Horten og Lystlunden denne dagen. På 25 baner skal det spilles ca. 500 kamper …


Turneringen har aldri vært større ...

For oss som har vært ”tett på” alle disse årene, føles det jo egentlig som et eventyr.
Antagelig er dette det største arrangementet for barn mellom 6-12 år noen gang i Horten.
Fra en liten turnering på ca 30 lag på fire baner langs kanalen, er Kanal-Cupen i dag en av Norges største endagsturneringer !!!
Nesten 100 lag fra Østfold kommer over fjorden med Bastø Fosen. Det er klubber i Østfold som har Kanal-Cupen på sin årskalender og kommer med både 10 og 15 lag.
Mixer vi dette med lag fra Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold vil alle som kommer til Horten få spille mot lag de vanligvis ikke møter.
Lagene får også spille 4 kamper innenfor en tidsgaranti på 4 timer.
2500 spillere og sikkert det dobbelte med foreldre/foresatte vil lage et fotballeventyr i vakre Lystlunden. Og med ‘Eddies garanti’ om sol og pent vær, er dette nødt til å bli perfekt.

Også en stor utfordring for klubben ..!
Kanal-Cupen er blitt en klubb ting og merkevare for FK Ørn Horten, samtidig er arrangementet en av klubbens største inntektskilder - et arrangement som vi må være stolte av at vi får til sammen!
256 lag krever sitt av planlegging og logistikk. Noen av oss driver jo med dette på helårsbasis, men når det nærmer seg ‘dagen’ trenger vi mer frivillig hjelp..!
Fra tordag (4. juni) starter jobben med å rigge til. et tyvetalls mål må hentes på andre anlegg i kommunen og fraktes til Lystlunden, målene til tjuefem banene må flyttes innen eget anlegg.
Telt og kiosker skal settes opp og ikke minst fylles opp med utstyr og salgsvarer, til dette trenger vi biler og hengere.
Scenen skal rigges, baner skal merkes og under selve dagen trengs personer til sekretariater, premieutdelinger, ballsalg, parkering, kiosksalg, logistikk av varer m.m.
Og når dagen er vel omme trengs mye hjelp til oppryddingen. Drømmen vil da være at det stilte opp 50 personer lørdag kveld kl. 18:00 når alt skal rigges ned, da hadde alt vært borte og ryddet på et par timer og så slipper den vanlige gjengen på 5-6 personer å holde på i enda noen timer.
Så her kommer det en liten oppfordring fra cupgeneral Fredriksen til alle ledere og frivillige i Ørn Horten;
Still opp for klubben og meld deg til tjeneste noen timer, jeg garanterer at du synes at det er morsomt å bidra - ta kontakt på info nedenfor!
PS! Vi har fått en god begynnelse ved at halve klubbstyret har meldt seg og sagt at de stiller – så dette bør være en ekstra motivator og hint til resten av klubben...

Kontakt: Eddie Bjerkeskaug, mobil: 950 34188 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
             Bjørn Fredriksen, mobil: 404 63300 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.