Idag er vi igang - vi våknet til litt regn og skyerå på morgenen, men værutsiktene sier sol fra ca kl. 12:00 ..!
Da er det duket for det som mest sannsynlig er byens største arrangement i Lystlunden. Vi ønsker vi hele 256 lag fra hele Østlandet velkommen til Kanal-Cupen 2015!
Forberedelsene har foregått en god stund og alt ligger til rette for en fantastisk dag selv om værvarslene nå faktisk truer med noen regndrypp på lørdag...


Torsdag starter tilriggingen, 25 baner skal merkes og et femtitalls mål skal på plass. Arrangementsutstyr, kiostelter, containere, toalettvogner, scene, parkering etc. rigges på fredag og salgsutstyr, varer og annet blir fylt opp slik at alt står ferdig på lørdag morgen. Det er nedlagt en formiddabel jobb for å planlegge og forbedre arrangementet, samtidig trengs mye folk til de ulike oppgaven de nærmeste dagene, så dersom du har etpar timer å avse, er det bare å kontakte turneringsleder og cupgeneral gjennom 25 år, Bjørn Fredriksen tlf.: 404 63 300.

Vi har også vært heldig med å få med flere samarbeidspartnere i år, og vil benytte sjansen til å takke firmaene EDH (utleie vogner), Stensrud Musikk, Shell Tveiten, Skoppum Elektriske, Grøteig AS, Norac Baggerød for velvillig utlån og hjelp til teknisk utstyr. Videre Ditt Kontor AS som bidrar til at vi får på plass et omfattende turneringsprogram

Vi takker også klubbens hovedsamarbeidspartner Sparebanken 1 BV som har vært viktig støttespiller og bidragsyter til Kanal-Cupen.
Likeledes er det ekstra hyggelig at vi får med nye støttespillere og ønsker BETONMAST AS velkommen og takk for støtte til klubbens barne- og ungdomsarbeid!

Publicom AS som også er barne- og ungdomsavdelingens hovedsponsor kommer i år med en bok lansering på Kanal-Cupen og det er ikke hvem som helst bok;
Historien eventyret om Martin Ødegaard utgis av Publicom og Kjetil Kristoffersen vil selv lansere og selge boken på Kanal-Cupen - bare dette er jo verdt et besøk i Lystlunden på lørdag!

For øvrig vil det være salgsstand med fotballutstyr fra G-Sport Solberg samt demonstrasjon og salg av treningsmål og annet utstyr fra firma Quick Play. I tillegg kommer jo selvsagt en av Norges beste Freestyle og fotballtrikser Tobias Brandal Busæth som har sitt show på Kanal-Cupen kl 11:30 og 12:30.

Da har vi ikke glemt at det også skal spilles ca 500 kamper og godt og vel 5000 mennesker er ventet til yrende liv rundt de 25 flotte banene i Lystlunden...Så da ønsker vi dere alle velkommen til årets arrangement i Lystlunden Kanal-Cupen 2015 - ta en tur da vel - vi lover en opplevelse !