En av dem som gjennom mange år har lagt ned utallige dugnadstimer i Ørn, er Jon Prosvik. Lørdag fyller han 70 år og han gratuleres så mye av klubben.- Jon Prosvik representerer det beste av dugnadsånden i FK Ørn Horten, sier styreleder Kjetil Ramberg.

Jon Prosvik har hatt flere formelle verv, og fikk Ketil Kristiansen minnepris i 2014. Han var blant annet styremedlem i 2013, men først og fremst er han fikser’n i miljøet.

Styreleder Ramberg er full av lovord om Ørnveteranen.
- Det som kjennetegner Jon er at han tar ansvar for oppgavene fullt ut. Det handler både om planlegging og gjennomføring, og det er uansett prikkfritt utført. Han ha klisterhjerne og stålkontroll, og har en lokalkunnskap som få andre i klubben.
Det som er så bra med folk som Jon er tryggheten ved at ting bare blir gjort. Alle små og større oppgaver mange ikke tenker på, men som er viktig for at driften skal gå godt i en stor klubb som vår.
Jon var lagleder for broren min Christian for ca 30 år siden, så hver morgen 28. november får jeg en Sms:"Har du husket å gratulere broren din med bursdagen i dag?" Det sier litt om Jon som type.
På vegne av klubben vil jeg gratulere Jon så mye med dagen, sier Kjetil Ramberg.