Hele 70 deltakere og fantastisk respons på AS Roma-akademiet i februar. Nå ønskes det velkommen til nye deltager, og velkommen tilbake til de som var med i februar.
AS ROMA-akademi foregår i Horten 7.-9. april, denne gang med to trenere fra AS Roma: Stefano Desideri og Tiziano Pistillo. 

Vi i FK Ørn Horten inviterer med dette gutter og jenter til kvalitetssamling 7.-9. april i Horten.

AS ROMA – konseptet
FK Ørn Horten har som første klubb i Europa (utenom Italia) inngått et klubbsamarbeid med AS Roma. Innholdet i avtalen er tredelt : kompetanseutvikling, spillerutveksling og akademi. basert på AS Romas faglige og metodiske konsept.AS Roma er ledende i Italia på fagutvikling og spillerutvikling.

VÅR VISJON
Gjennom å skape mestring vil deltakerne se nye og bedre muligheter for prestasjonsutvikling og gjennom det fremmes selvtillit og motivasjon.

MÅLGRUPPE
Tilbudet er åpent for alle interesserte i årsklassene 2001-2009.
Foresatte kan søke om å skyve spillere med spesielt gode forutsetninger opp et nivå.
Det tas forbehold om justering av gruppeinndelingen utfra deltakersammensetningen.

FAGLIG PLATTFORM
Hovedfokus er på teknisk og taktisk/teknisk ferdighetstrening basert på AS Romas faglige konsept for spillerutvikling. Gjennom dette opplegget har AS Roma utviklet noen av Italias beste barne- og ungdomslag og internasjonale toppspillere. Det var fantastiske tilbakemeldinger på opplegg og innhold på Roma-akademiets debutsamling i februar. Samlingen i nå i april vil ha samme faglige fokus, men det tilføres nye, spennende øvelser og variert innhold innenfor teknisk og taktisk/teknisk ferdighetstrening. Hvordan utvikle  "den reflekterte spiller" vil fortsatt ha stort fokus i valg av faglig opplegg og instruksjon.

TRENERTEAM
For oss i Roma-akademiet er det helt avgjørende at det er meget høy kompetanse på våre trenere. Dette gjelder både det som skjer på feltet i praktisk trening og det våre gjesteforelesere presenterer ovenfor deltakerne.
De to trenerne som kommer fra AS Roma er:
Stefano Desideri : En av Bruno Contis nærmeste støttespillere i arbeidet rundt AS Roma - akademiet. Tidligere spiller for Roma 6-7 sesonger, 136 kamper og 24 mål. 1 sesong for Inter og 5 sesonger for Udinese.  Har kamper for det italienske landslaget og var blant annet i stallen under de olympiske leker i 1988. Trener i aldersbestemte lag i Fiorentina 2014-2016, jobber nå i AS Roma.
Tiziano Pistillo: Trener i Romaakademiet, "scout" for AS Roma, og observatør på Roma-akademier rundt i verden med ansvar for faglig kvalitetssikring

Høyt aktivitetsnivå på Roma-akademiet i februar
Bilder: Knut G. Bjerva

RAMMER
Møter, frokost og lunsj foregår på Ørnhuset i Oregata 1 i Horten. Klubbhuset ligger like ved stadionområdet i Lystlunden. Deltakerne har med eget treningstøy.
Hvis behov for overnatting kan vi anbefale Best Western Hotel i Horten. Det ligger i Jernbanegata, sentralt i forhold til klubbhus og stadion.
PRIS :   990,- for frokost, lunsj og trening + akademigenser

INFORMASJON OG PÅMELDING
Informasjon om AS ROMA-akademiet får du av Morten Føske Bredesen på telefon 9702 4665.
Bindende påmelding skjer til FK Ørn Horten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Oppgi deltakerens navn og fødselsdato, samt foresattes navn, mobilnummer og e-postadresse.

Da ønsker vi velkommen til en faglig utbytterik og spennende superweekend

Vennlig hilsen  
AS ROMA-akademiet