Begge Ørn Hortens rekruttlag fikk en flott start på seriespillet. Herrelaget i 5. divisjon vant 5-0 over Sandefjord Ballklubb, der Jens Erik Johansen (bildet) scoret tre av målene.
Kvinnelaget i 4. divisjon vant 3-1 borte mot Eik Tønsberg 2 etter to mål av Rikke Thorkildsen.
Og det er nå klart når 1. runde i NM spilles – for begge kjønn.

For ei uke siden ble junior kvinner klare for NM, og i dag fulgte gutta etter. De snudde kvartfinalen i Vinterserien mot Stokke helt mot slutten og vant til slutt 3-2 i en kamp der Alex Krawits (bildet) var kampens store spiller. Gutter13 er også klare for semifinale i Vinterserien med 4-0 over Nøtterøy.
A-lag herrer dominerte mot Stabæk2, men klarte ikke å omsette sjanser i mål, og dermed kun 0-0. A-lag kvinner fikk det tøft mot Lyn som tapte kvaliken til Toppserien i fjor, og røyk hele 0-8.

Ørn Hortens Jenter19-lag er klare for NM etter seier mot Eik Tønsberg torsdag kveld. Som vinner av Vinnerserien blir Ørn det eneste Vestfoldlaget i cupen i år. The Tandberg (bildet) ga Ørn ledelsen og Andrea Numme økte ledelsen. Etter hvilen reduserte Eik, men Andrea Numme scoret sitt andre mål, før Eik reduserte like før slutt. Med 3-2 har Ørn ni poeng og 13-2 i målforskjell. Vi gratulerer det «nye» juniorlaget til Ørn med flott innsats.

Det er bare to år siden Ørn Horten ikke hadde juniorlag, men gjennom målbevisst arbeid, og en kjempejobb av forrige hovedtrener for juniorlaget Lorns Lona, er situasjonener nå nå en helt annen.
Tirsdag var det informasjonsmøte for aktuelle juniorspillere og hele 35 juniorspillere var tilstede. Et sterkt trenerteam er på plass med Sven Pollen Solbakken som hovedtrener og Geir Dåstøl og Joakim Karlsen som de to andre i trenerteamet.

Mange av juniorspillerne har i år hatt mange kamparenaer, noe som både har vært spennende og utviklende.
Med mange juniorspillere på A-laget i høst, og det samme på rekruttlaget i 4. divisjon, har juniorlaget allikevel klart mesterstykke å sikre kretsmesterskapet i 1. divisjon.


Det var sultne unggutter mot «veteraner» da Ørn møtte Skoppum til kamp i 4. divisjon tirsdag kveld. Dette kan symboliseres ved Knut G. Bjervas bilde av Kristoffer Silberg i duell mot Olaves Fuglem. Skoppum består i all hovedsak av spillere med bakgrunn fra Ørns A-lag eller juniorlag, men kom til kort mot løpsvillige og innsatsfulle Ørngutter. Kristoffer Perskaas med sine 21 år var faktisk den eneste på Ørnlaget som ikke var første- eller andreårsjunior. Jørgen Moen Hansen ga Skoppum ledelsen før pause, mens Niklas Gustavsen utlignet etter hvilen. Ikke lenge etter fikk Ørn straffespark, men Niklas Haakenstad lyktes ikke å overliste keeper, og dermed endte kampen 1-1. Ørn var det klart beste laget, og dette lover veldig godt for Ørns A-lag i framtida.
Flere av Bjervas bilder fra svært dårlige lysforhold i Lystlunden finner du HER.

Det ble dessverre et knepent tap for juniorlaget 1-2 mot KFUM-Oslo i dagens kvartfinale i Norway-Cup.
Det sto 0-1 til pause. Sigve Solberg utlignet for Ørn rett etter pause, men KFUM satte inn sitt andre mål som holdt kampen ut. Norway cup-eventyret er dermed over for det unge juniorlaget som har gjort en kjempeturnering. Ørn ble nr. 5 i NC og med stort sett førsteårs juniorer. Meget god innsats av Ørnguttene i årets Norway-Cup, som også lagde god reklame for klubben i den TV2 sendte kampen på torsdag! Ørn gratulerer med innsatsen til spillerne og Lorns Lona, Joakim Karlsen og Jan Erik Horntvedt i trenerteamet.

Norway cup-eventyret er over for Ørns juniorlag. KFUM Oslo ble for sterke i kvartfinalen og vant til slutt 2-1. Oslo-laget ledet til pause etter et selvmål, men Sigve Solberg utlignet, før KFUM sikret seieren noen minutter før slutt.  Det unge juniorlaget har gjort en kjempeturnering og tok en strålende femteplass i Norway cup med stort sett førsteårs juniorer. Ørn gratulerer med innsatsen til spillerne og Lorns Lona, Joakim Karlsen og Jan Erik Horntvedt i trenerteamet.