Ørns lovende juniorlag gjorde en sterk innsats mot i 2. runde i junior-NM, men tapte på et mål like før slutt. Odd scoret i første spilleminutt, men fem minutter seinere utlignet Jens-Erik Johansen. Odd tok på nytt ledelsen før Alex Kraviec sørget for 2-2 til pause. Like etter pause ga Jens-Erik Johansen Ørn ledelsen, men denne gang var det Odd som utlignet etter en times spill. Kampen så ut til å ende uavgjort, men like før slutt scoret Håvard Halvorsen seiersmålet for Odd, og dermed var cupeventyret over for Ørn.
Tidligere på dagen tapte Ørn A-lag kvinner 0-3 for Gimletroll, i en forholdsvis jevn kamp der Ørn sløste med sjansene.
Knut G. Bjervas bilder fra juniorkampen finner du HER.

Juniorlaget vant 2-1 over Konnerud i Lystlunden søndag ettermiddag og dermed videre til 2. runde i NM:
Ørn ledet 1-0 til pause etter scoring av Aelx Krawiec og økte til 2-0 ved Jens Erik Johansen. Konnerud reduserte til 2-1, men Ørn vant en fullt fortjent seier etter spill og sjanser.
– I dag er jeg mest fornøyd med at vi går videre, spillet var mer ruskete, men det er seier som teller, sa trener Sven Pollen Solbakken.

Ørns rekruttlag herrer i 5. divisjon topper også tabellen etter 4-1 over Stokke tirsdag kveld. Joachim W. Hoff og Marius Baggerød (på bildet - med høyrebeinet) scoret før pause. Stokke reduserte ti minutter etter hvilen, men Ali Saleban og Joachim W. Hoff scoret mot slutten. Ni av 11 i startoppstillingen holdt junioralder, og i tillegg kom tre juniorer inn i 2. omgang. Marius Baggerød var Ørns beste spiller.
Ørns rekruttlag kvinner i 4. divisjon spilte 3-3 mot Runar mandag kveld etter hat-trick av Katrine Lund som spilte sesongens første kamp.

Begge Ørn Hortens rekruttlag fikk en flott start på seriespillet. Herrelaget i 5. divisjon vant 5-0 over Sandefjord Ballklubb, der Jens Erik Johansen (bildet) scoret tre av målene.
Kvinnelaget i 4. divisjon vant 3-1 borte mot Eik Tønsberg 2 etter to mål av Rikke Thorkildsen.
Og det er nå klart når 1. runde i NM spilles – for begge kjønn.

For ei uke siden ble junior kvinner klare for NM, og i dag fulgte gutta etter. De snudde kvartfinalen i Vinterserien mot Stokke helt mot slutten og vant til slutt 3-2 i en kamp der Alex Krawits (bildet) var kampens store spiller. Gutter13 er også klare for semifinale i Vinterserien med 4-0 over Nøtterøy.
A-lag herrer dominerte mot Stabæk2, men klarte ikke å omsette sjanser i mål, og dermed kun 0-0. A-lag kvinner fikk det tøft mot Lyn som tapte kvaliken til Toppserien i fjor, og røyk hele 0-8.

Ørn Hortens Jenter19-lag er klare for NM etter seier mot Eik Tønsberg torsdag kveld. Som vinner av Vinnerserien blir Ørn det eneste Vestfoldlaget i cupen i år. The Tandberg (bildet) ga Ørn ledelsen og Andrea Numme økte ledelsen. Etter hvilen reduserte Eik, men Andrea Numme scoret sitt andre mål, før Eik reduserte like før slutt. Med 3-2 har Ørn ni poeng og 13-2 i målforskjell. Vi gratulerer det «nye» juniorlaget til Ørn med flott innsats.

Det er bare to år siden Ørn Horten ikke hadde juniorlag, men gjennom målbevisst arbeid, og en kjempejobb av forrige hovedtrener for juniorlaget Lorns Lona, er situasjonener nå nå en helt annen.
Tirsdag var det informasjonsmøte for aktuelle juniorspillere og hele 35 juniorspillere var tilstede. Et sterkt trenerteam er på plass med Sven Pollen Solbakken som hovedtrener og Geir Dåstøl og Joakim Karlsen som de to andre i trenerteamet.

Mange av juniorspillerne har i år hatt mange kamparenaer, noe som både har vært spennende og utviklende.
Med mange juniorspillere på A-laget i høst, og det samme på rekruttlaget i 4. divisjon, har juniorlaget allikevel klart mesterstykke å sikre kretsmesterskapet i 1. divisjon.