For første gang på flere år har Ørn juniorlag, som i hovedsak har bestått av første års juniorspillere. Laget nådde ikke Interkretsserien, men har fått mye god erfaring. Til neste uke starter oppkjøringen til Dana-cup der laget stiller i Gutter17-klassen.

Vårsesongen plasserte juniorlaget på en hederlig sjetteplass etter fire seire og fem tap.
Det var kun de tre beste lagene som gikk til Interkretsserien slik at juniorlaget vil i høstsesongen spille i 1 divisjon. For et lag med stort sett bare første års juniorspillere så var dette et greit resultat som ga gutta veldig mye verdifull erfaring som de kan ta med seg til høstsesongen.

Juniorlaget avsluttet imidlertid vår sesongen godt med å slå Notodden 4-2 på borte bane i en meget underholdende kamp i Idrettsparken på Notodden. Dette var en kamp som til tider viste frem mye god fotball og solid innsats av samtlige spillere.

Nå legges planene for å gjøre en meget sterkt og god innsats i Dana Cup hvor laget kan spille i sin riktige årsklasse G-17.
De blir en tøff oppgjøring med treninger i både uke 28 og 29 hvor både mat og video analyse av kampen mot Odd står på programmet.Det reiser en rekordstor tropp på hele 21 juniorspillere til Hjørring med et solid støtteapparat.      
Målsettingen er høy, men det er som alltid veldig mye som skal klaffe for å komme langt i de store turneringene.

Vi ønsker alle en riktig god ferie og gleder oss til å se et meget stort antall Ørn lag med foreldre i Dana Cup 20.-24. juli.

Mvh
Trenere og lagledere
Juniorlaget