Ørn Hortens lag i 4. divisjon har slitt i det siste med bare én seier på de siste seks kampene. Mot FKT2 mandag kveld viste de unge Ørnspillerne hva som bor i laget. Tobias Olsen sørget for Ørnledelse til pause, etter en meget god omgang. Etter pause utlignet FKT, men ti minutter før slutt satte 16-årige Nasrat Haydari inn seiersmålet som sørget for 2-1 til Ørn.
-
En veldig bra match med masse godt spill, oppsummerer kampleder Kjell Andre Thu (bildet).

Kampleder Kjell Andre Thu har følgende oppsummering av kampen.
– Vi spilte en fantastisk kamp før pause. Da spilte vi ball i hatt med de og skapte flere gode sjanser hvorav Tobias Olsen scorer et fint mål. I 2. omgang fortsatte vi å kjøre på og skapte masse sjanser, men klarte ikke å drepe kampen. Da skjedde det som ofte skjer, motstanderen scorer. Vi blir litt presset i en liten periode, men er dødelige på kontringer. De får også en straffe som går stang ut. Vi hever oss igjen og skaper to-tre 100%-sjanser, men scorer ikke før helt på slutten. Etter et godt forarbeid av Bjarki Joninusen setter Nasrat Haydari inn seiersmålet.

Hvem var Ørns beste?
- Adnan Hadzic og Anton Henningsson var kampens store spillere, dessuten var Bjarki Joninusen var også god, spesielt i 2.omgang. Lars Rustad og Marius Baggerød jobbet godt kampen igjennom og juniorgutta som spilte var på hugget og var gode alle sammen. En veldig bra match med masse godt spill, og det er sjelden FKT ligger lavt på hjemmebane kampen igjennom, sier Thu som ble ansatt som ny assistenttrener for kort tid siden.

Rekruttlagets neste kamp er hjemme mot Flint mandag 24. august kl. 19.30.