Som deltaker i NFFs kvalitetsklubb-prosjekt ble FK Ørn Horten invitert av Vestfold fotballkrets som gjester til landskampen mot Island. Richard Henrichsen og Kjell Andre Thu hadde nominert åtte Ørnspillere mellom 17-19 år som fikk en flott opplevelse på Ullevaal.

De fleste fotballspillere drømmer om å spille på landslaget, og aller helst debutere på Ullevaal. Åtte Ørntalenter fikk en ørliten forsmak på dette da var tilskuere på landskampen mellom Norge og Island onsdag kveld. At Norge vant 3-2 og spilte en av sine beste landskamper på lenge, gjorde ikke opplevelsen mindre.

Det statet med buss fra Horten, lunsj og omvisning på stadion. Deretter var det foredrag av tidligere landslagsspiller Jan Gunnar Solli og representanter fra Norsk Toppfotball før de kunne innta VIP-plasser under kampen. En opplevelse som trolig gir mersmak på videre satsing mot toppfotballen.

"Foreløpig" på innbytterbenken på Ulevaal ser vi bak fra venstre: Mia Elise Dale, Stine-Emilie Hytten Andersen, Oda Slettebak Ramberg og Ninni Bonden Nysveen.
Foran: Adnan Hadzic, Joachim W. Hoff, Håvard Hettervik og Adrian G. Bergman.