Ørn har åpnet sesongen godt, og etter et bittert tap mot Kvik i serieåpninga, har laget spilt to gode kamper. Først ble det 4-0 borte mot Drøbak Frogn, før det ble 2-0 over Hønefoss i cupen på onsdag. Lørdag kommer Vestfossen på besøk til Lystlunden, og de står med en seier og ett tap hittil.
- Vi har et sinnsykt fokus på å utvikle oss hele tiden og alltid være sultne på mere suksess, sier en realistisk Ørntrener før kampen.
Ørngutta er innstilt på å gi tilskuerne god underholdning, noe du kan få med deg i Lystlunden fra kl. 16.00 på lørdag.

Ørn Horten er videre til andre runde i cupen etter en fullt fortjent seier over Hønefoss onsdag ettermiddag. I en ganske jevnspilt førsteomgang, skapte Ørn flest sjanser. Like etter pause tok Ørn ledelsen da Lasse Bransdal (bildet) var påpasselig frampå etter et skudd i stolpen fra Adnan Hadzic. Snaut halvveis ut i omgangen økte Niklas Haakenstad til 2-0 etter et nydelig framspill av innbytter Alex Kraviec. Dermed er Ørn videre i cupen og assistenttrener Trym Bergman ser gjerne et eliteserielag i 2. runde.
– Det hadde vært moro med Sandefjord Fotball, da skulle vi gitt dem skikkelig kamp, sier den tidligere SF-spilleren.

Sist Ørn spilte cupfinale var i 1932, og drømmen om Ullevaal lever hos de fleste lag -selv om det er langt fram. Onsdag er Hønefoss BK første hinder, og det bør absolutt være muligheter til avansement. Motstanderen spiller på nivået over Ørn, men har kun ett poeng etter to kamper, og tapte 1-4 i siste kamp mot Vidar.
– Det er to ganske lag som møtes, og selv om Hønefoss er knepne favoritter, har vi absolutt mulighet til å komme oss videre i cupen, sier trener Kjell Andrè Thu.
Du kan selv få med deg om Ørnspillerne kan juble for avansement og det er kampstart i Lystlunden kl. 18.00.

Ørn tok en meget sterk over Drøbak-Frogn lørdag ettermiddag. Lasse Brandsdal ga Ørn ledelse til pause, og økte til 2-0 like etter hvilen. Niklas Haakenstad scoret deretter sitt første mål for året, før Brandsdal fullførte sitt hattrick like før slutt. Ørn brant i tillegg et straffespark, så 4-0 var en full fortjent seier.

Begge Ørns A-lag spiller bortekamper lørdag og søndag. Først ute er A-lag herrer som spiller borte mot Drøbak-Frogn lørdag kl. 16.00. Ørn gjør to forandringer på laget som tapte for Kvik, blant annet kommer Olaves Fuglem (bildet) inn på backplass.
A-lag kvinner drar på sesongens lengste bortetur, da de serieåpner borte mot Lyngdal søndag kl. 15.00.
- Vi ønsker å få gode opplevelser og gjennom det skape trygghet og selvtillit til å vinne kampen, sier Ørntrener Richard Henriksen.

Er du fotballinteressert og har lyst til å bidra rundt seniorlagene for menn?
Da har vi drømmejobben for deg, ung eller eldre, kvinne eller mann som en av flere oppmenn i teamet for A- og rekruttlaget. Oppgavene er praktiske med tilrettelegging for lagene på trening og kamper.
Du kommer inn i et team med trenere, andre oppmenn og spillere der god stemning og godt miljø vil gi deg mye positivt på fritiden. Dager og tidsbruk er vi fleksible på.
Hvis du er interessrt eller lurer på noe, ta kontakt med Jan Erik Fjellvik på telefon 9955 2399.
 

Ørn var best i 60 minutter, Kvik i 30, men det holdt til 2-1 til Østfoldlaget. Ørn åpnet best, men Kvik scoret på sin første sjanse, da Ørn ikke fikk klarert etter et innlegg. Kvik kunne gå til pause med tomålsledelse etter et flott gjennomspill bak et uoppmerksomt Ørnforsvar. Etter hvilen overtok Ørn totalt og skapte flere store målsjanser. Kun en av de endte i scoring etter at Ørns beste, Lasse Brandsdal (bildet) kunne sette ballen i mål etter glimrende Ørnspill.
- Jeg er fornøyd med mye i dag, men vi må skjerpe oss i de avgjørende situasjonene, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.

Etter en lang vinter og vår er det nå klart for seriepremiere i Lystlunden.
Mandag 2. påskedag kommer Kvik Halden på besøk til Lystlunden der et ungt, sultent og heltent Ørnlag venter på motsatt banehalvdel.
- Jeg håper fotballinteresserte i distriktet setter pris på den lokale profilen til årets Ørnlag og gir oss støtte ved å møte opp på seriepremieren, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.
Det er kampstart i Lystlunden kl. 17.00, men det har dessverre blitt en forsinkelse i leveransen av sesongkort.