Ørn har møtt Vålerenga hele 17 ganger og mange av oppgjørene har vært minnerike.
Sist Vålerenga var på besøk i Lystlunden samlet kampen neste 3000 tilskuere. Ørn var fullt på høyde én time, men etter et lite heldig keeperbytte, scoret Enga hele fem ganger.
Mange vil nok huske kampen fra 2001 med glede. Da headet Helge Fjeld (bildet) inn seiersmålet på overtid som sørget for fornyet kontrakt i 1. divisjon.
De eldre leserne vil nok huske oppgjøret fra 1984, da Håkon Preus sendte Enga ut av cupen.
Få en liten aperitif til onsdagens cupkamp ved å lese om noen av de forrige.

Sist Holmen gjestet Lystlunden, i august 2014, tapte de 1-4. Da scoret Ørn to mål de første fem minuttene. Lørdag tok det vel 70 minutter før Ørn scoret, og laget nøyde laget seg med ett mål. Det sørget Niklas Haakenstad (bildet) for da han headet et godt innlegg fra Olaves Fuglem i mål. Kampen var preget av meget sterk vind som gjorde det vanskelig å få til godt spill, noe ingen av lagene heller lyktes spesielt godt med.
– I dag tar vi tre poeng på en dårlig dag, og det var viktig for å henge med i toppen, sa trener Thu etter kampen.
Nå gleder alle seg til cupkampen mot Vålerenga på onsdag kl. 18.30.

Ikke før har Ørn Horten sørget for en liten cupbombe ved å slå ut Sandefjord Fotball i cupen, venter tre nye og viktige kamper på Ørnlag. Lørdag kl. 16 tar A-lag herrer i mot Holmen, og da er det ny mulighet til å hylle og støtte Ørnlaget etter seieren onsdag.
Søndag kl. 15.00 spiller A-lag kvinner hjemme mot Gimletroll og kl. 19.00 kan Ørns meget lovende juniorlag sørge for en ny cupoverraskelse når de møter Odd i 2. runde i junior-NM. På bildet over jubler juniorspillerne etter et av målene mot Konnerud i første runde.

Ørn Horten ble satt opp mot Våleranga i 3. runde av NM. Kampen skal spilles i Lystlunden. Begrunnelsen fra NFF på at Ørn får sin tredje hjemmekamp i cupen er at de ønsker å legge til rette for større cupfester og lage gode publikums opplevelser. Da er det bare å møte opp og glede seg folkens - kampen er satt opp til 31. mai.

NM 2 runde: Ørn Horten - Sandefjord 3-1! En veldig fortjent og herlig seier til Ørn Horten over et overraskende tafatt eliteserielag fra Sandefjord...


Onsdag er det klart for fotballfest i Lystlunden. Da er det klart for cupoppgjør i 2. runde mot Sandefjord Fotball. Ørn har prestert godt i cupen mot lag fra Eliteserien tidligere, i 2014 og 2015 måtte både Strømsgodset og Mjøndalen ha ekstraomganger for å vinne over Ørn. Vi håper på lignende jubel som når Ørn vant 2-0 over Hønefoss i 1. runde (bildet). Det er kampstart i Lystlunden onsdag kl. 18.00.

 

Ørn Horten kjempet godt mot Moss på Melløs lørdag, men det ble tung etterhvert som laget ble redusert til 10 mann i andre omgang. 1-0 til Moss kom etter 11 min og de avgjør kampen med 2-0 scoring som fra vår side så svært tvilsom ut og burde vært avvinket i en klar offside situasjon.   

Moss og Ørn Horten topper tabellen i NT-ligaen, avdeling 1. Lørdag møtes lagene på Melløs. Moss ligger to poeng foran Ørn, og imponerte med hele 8-0 over Sprint Jeløy i kampen 16. mai. Ørn har ikke tapt siden de møtte Kvik Halden i første serierunde, og vil selge seg dyrt mot Moss. Ørn har slitt litt mot lag som har lagt seg lavt, noe Moss trolig ikke gjør på hjemmebane. Det kan åpne for Ørnkontringer og -scoringer av spissduoen Bransdal/Haakenstad (bildet) eller andre Ørnspillere.
- Med seieren mot Oppsal er vi med i toppen av tabellen, og vi gleder oss til toppoppgjøret på Melløs. Jeg kan love at gutta er innstilt på gi Moss skikkelig kamp, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.
Ta gjerne turen over til Moss, ferja for gående og syklister er gratis, og det er kampstart kl. 16.00.
Én time tidligere spiller Ørn Horten A-lag kvinner bortekamp mot Randesund i Kristiansand, og er nok sultne på seier etter tapet mot Røa2 sist helg.