Ørn Hortens Adnan Hadzic (bakerst til venstre) fikk sin debut på G18-landslaget mot Latvia i Riga fredag. Norge vant hele 4-0 etter 3-0 til pause i den første kampen i Federation cup. Norge gjorde fem bytter, men Adnan spilte hele kampen. Eman Markovic (Molde) (2), Martin Tangen Vinjor (Kongsvinger) og Sebastian Pedersen (Stabæk) scoret Norges mål.
- All honnør til spillerne som jobbet hardt og gjorde de tingene vi var blitt enige om. Vi fremsto som et lag med stort samhold og gjorde det vi ønsket å gjøre, sier landslagstrener Pål Arne Johansen til fotball.no.
Ørn Horten gratulerer med debuten. 

Vi stjeler denne overskriften fra Gjengangerens meget gode artikkel i dag. Den handler om unge talenter som har fått muligheten til å utvikle seg i Ørn, og deretter debutert på landslaget. Siden 2002 har hele ti Ørnspillere debutert på landslaget, der Adnan Hadzic (bildet) er den siste.
– Det stemmer når det sies at Ørn er mulighetenes klubb, sier spillerutvikler Espen Kirknes i NFF Vestfold til Gjengangeren.Ørn Hortens lovende midtbanespiller Adnan Hadzic er tatt ut på G18-landslaget til Federations Cup i Latvia. Det er kamper mot Latvia, Ukraina og Makedonia fra 24.- 27. mars. Vi gratulerer Adnan med uttaket som den foreløpig siste landslagsspilleren fra Ørn Horten.

Strømsgodset2 vant 2-1 over Ørn Horten fredag kveld, etter 2-0 til pause. Etter pause hevet Ørn seg, Joachim W. Hoff kom inn og gjorde en meget god omgang. Han scoret også Ørns mål etter forarbeid av Jens Erik Johansen med påfølgende heading av Alen Patros.
- Vi er ikke klare for match i første omgang og det er en utrolig svak omgang av oss. Derfor ligger vi fortjent under 0-2 til pause. Vi tar oss sammen og gjør en god omgang etter hvilen. Vi møtte bra motstand og fikk testet oss skikkelig noe som var veldig bra, sier trener Kjell Andre Thu.

20-årige Trym Bergan Solli er den 20. spilleren i Ørn Horten A-lagsstall. Han kommer fra Mjøndalen og fikk to A-kamper for Adeccolaget i fjor, og spilte fast på andrelaget.
Trener Kjell Andre Thu har sett Solli i flere treningskamper og treninger før kontrakten ble signert.
- Trym er en venstrebent venstreback som vi har manglet. Han har bra fysikk, rask og atletisk og god offensivt. Trym er en meget spennende spiller som Mjøndalen kommer til å følge godt med på utviklingen til. Nå er stallen er nesten komplett, vi mangler kanskje en keeper til for å kunne kalle den helt komplett, sier Ørntreneren. 

Ørn Hortens A-stall herrer begynner nå å bli fulltallig, og nå har 19 spillere klare for 2017. Onsdag signerte den 20 år gamle Artan Brovina fra Drammen kontrakt med klubben. Trener Kjell Andre Thu har sett Brovina gjennom både treninger og kamper.
- Artan er en sentral midtbanespiller som tar litt tak og som har mange kvaliteter som vi trenger, sier Ørntreneren som tar med seg laget til treningskamp mot FKT i Fixhallen fredag kveld.

Lagene i Ørns avdeling har også startet oppkjøringen til årets sesong. Resultatene så langt varierer, men som de fleste trenere sier etter tap i treningskampene: Resultatet er ikke det viktigste, men vi lærte ganske mye.
Vi gir deg resultatene i treningskampene til Ørns avdelingskollegaer så langt.

Etter 7-0 mot Østsiden sist hælj, ble det en liten nedtur mot Odd3 fredag kveld. Med Torgeir Fredriksen, Thomas Utter Utter Jensen, Joachim W. Hoff og Håvard Hettervik ute ble det etter hvert for tungt. Det stod 0-0 til pause, men i andre omgang scoret Odd3 to ganger og vant 2-0.
Trener Kjell Andre Thu (bildet) var fornøyd med førsteomgangen.
- Det var jevnt i banespillet før pause, men hvor vi skaper fem-seks sjanser til oss og to-tre til Odd. I andre omgang detter vi mange hakk i kvalitet, og det er jeg ikke så fornøyd med, sier Ørntreneren.