Jorge Miguel Soares Vieira, eller Miguel Vieira, som han vanligvis kalles, er Ørns nye keeper. Han er 26 år, kommer opprinnelig fra Portugal, men har de siste sesongene spilt fotball på Kypros. Han er nå bosatt i Sandefjord og har foreløpig tegnet kontrakt fram til sommeren.
- Miguel er en meget god keeper som blir en av våre aller viktigste spillere denne sesongen, sier trener Kjell Andre Thu.

Miguel Vieira har trent med Ørn en stund, og gjort sine saker meget bra i treningskampene. Etter å ha spilt barne-og ungdomsfotball i hjembyen Porto i Portugal, flyttet han til Kypros som 20-åring. Der har han spilt for ulike klubber på nivå en og to. I fjor høst flyttet han fra Kypros til Sandefjord på grunn av norsk kjæreste

Seriøs og sosial
I følge trener Kjell Andre Thu er dette også årsaken til at han kom i kontakt med Ørn.
- Miguel så seg om etter et sted å spille fotball i nærområdet. Han er ekstremt seriøs og en veldig hyggelig fyr som passer fint inn i gruppa. Miguel er en meget god keeper som vi var heldige å få tak tak i.
Miguel har erfaring og sprer trygghet, han er god med beina og en god skuddstopper. Jeg tror Miguel kommer til å bli en av våre aller viktigste spillere i jakten på seire denne sesongen, sier Ørntreneren.

Ørnvenner har mulighet til å se Ørns nye keeper i aksjon lørdag kl. 13.00. Da kommer Eik Tønsberg på besøk til Lystlunden til den siste treningskampen før sesongen.

 Keepertrener Helge Fjeld varmer opp Ørns nye keeper før treningskampen mot Stabæk2 for vel ei uke siden

Vieiras klubber i voksen alder:
2009–2011 Gondomar (Portugal)
2011–2012 Doxa (Kypros)
2012–2014 AEK Kouklia (Kypros)
2014–2015 Anagennisi Deryneia (Kypros)
2015–2016 Karmiotissa (Kypros)
2016–2017 Anagennisi Deryneia (Kypros)
2017           Ørn Horten (Norge)