Ørn Horten og Sandefjord Fotball er det to eneste Vestfold-lagene som gikk videre i cupen. Derfor kom det ikke som noe stort sjokk at Norges Fotballforbund satte opp lagene som motstandere i andre runde. SF vant 2-1 over Flint i 1. runde, men stilte da med svært redusert lag. De vil trolig stille atskillig mer toppet når de kommer til Lystlunden.
Ørn kunne juble etter 2-0 over Hønefoss i 1. runde (bildet).
Kampen spilles onsdag 24. mai kl. 18.00.


Gleder seg
Ørnkaptein Thomas Knutsen gleder seg allerede.
- Dette var kjempegøy det og vi har jo alt å vinne. Jeg håper på mye folk så skal vi vise hvilket lag som er best i Vestfold. Jeg håper det blir en ordentlig folkefest, så skal vi på banen yte vårt, sier Knutsen.


Veldig fornøyd
Styreleder Kjetil Ramberg er ikke mindre fornøyd.
- Sandefjord hjemme var et ventet oppsett. Med en kombinasjon av en optimal gjennomført kamp fra oss og en viss undervurdering fra SFs side går vi til 3.runde. Et reint lokaloppgjør med de to eneste gjenværende Vestfoldlagene bør uansett bli en kamp med mye publikum og trøkk. Jeg kan love at vi skal lage et flott arrangement for både publikum og Ørnpartnere, sier Ramberg.

Noen koblinger
Kjetil Ramberg var med på stiftelsen av SF. Han var dessuten hovedtrener for Ørn sist vi møtte SF i cupen i 2.runde i 2004. Da vant Sandefjord Fotball 4-2.
Dagens Ørntrener Kjell Andre Thu var spiller og skåret begge målene for Ørn, hvorav det ene på straffe.
Dagens assistenttrener Trym Bergman spilte for SF og reddet to ganger på streken. Han scoret dessuten et av SFs mål (det burde han ikke ha gjort).