Ørn Hortens A-stall herrer begynner nå å bli fulltallig, og nå har 19 spillere klare for 2017. Onsdag signerte den 20 år gamle Artan Brovina fra Drammen kontrakt med klubben. Trener Kjell Andre Thu har sett Brovina gjennom både treninger og kamper.
- Artan er en sentral midtbanespiller som tar litt tak og som har mange kvaliteter som vi trenger, sier Ørntreneren som tar med seg laget til treningskamp mot FKT i Fixhallen fredag kveld.

Det jobbes fortsatt med Ørns stall på herresiden, selv om det nå begynner å se lovende ut. Fredag kl. 20.00 skal Ørn spille treningskamp mot FKT i Fixhallen, og da er det mulig å se hvor langt laget har kommet i forberedelsen, og bli litt bedre kjent med både «gamle» og nye spillere.

Sikrer god konkurranse
Den nyeste er en 20-åring fra Drammen som har bakgrunn fra Skiold og Drammen FK i 2. divisjon. I fjor tilhørte han Mjøndalens rekruttlag, og har nå valgt å beholde draktfargen, men skiftet til Ørn Horten. Han har vist seg godt fram, både i trening og treningskamper, og trener Kjell Andre Thu har klare forventninger til 20-åringen.
- Artan er sentral midtbanespiller og gir oss god konkurranse på de plassene. Han er en ung og spennende spiller som tar litt tak og som har mange kvaliteter som vi trenger. Han har bra forflytningsevne, er bra med ball og trøkker til i duellspillet. Artan har kommet fin inn i gruppa og vi er veldig glade for at han valgte å spille for oss i år. Det gir bedre bredde og sunn konkurranse i laget, sier Ørntreneren som nå har en stall bestående av 19 spillere.

Følgende spillere har signert kontrakt for 2017:
Adrian G. Bergmann
Patrick Søderstrøm
Håvard Hettervik
Otto E. Beckman
Marius Baggerød
Adnan Hadzic
Alex Krawiec
Ulrik Kaupang
Olaves Fuglem
Mohamed Saleban
Niklas Haakenstad
Joakim W. Hoff
Lasse Brandsdal
Thomas Utter Jensen
Thomas S. Knutsen
Torgeir Fredriksen
Alen Patros
Jens Erik Johansen
Artan Brovina