Moss har satset høyt, også foran denne sesongen. Onde tunger har uttalt at Moss «må» rykke opp i år, pga den økonomiske satsinga og foreløpig ligger laget svært godt an. Laget fra den andre ferjebyen leder med ti poeng foran Ørn og Oppsal, og styrer mot opprykk. På bortebane har imidlertid Moss tapt for Oppsal (1-3) og Sarpsborg08 2 (1-2), og for vel en måned siden ble det bare 0-0 mot bunnlaget Holmen,

Gøy å spille
Trener Kjell Andre Thu ser fram til lørdagens kamp.
- Moss scorer jo mye mål så vi må være skjerpet defensivt. Ellers så skal vi fortsette å jobbe med det offensive, vi håper å ta tak i ballen å prøve å styre spillet på hjemmebane. Vi gleder vi oss til nok et toppoppgjør, det er disse kampene som er mest gøy å spille, sier Ørntreneren.

Våroppgjøret
Moss vant 2-0 på Melløs i en jevn kamp som kunne vippet begge veier.  Tim Reinback ga Moss ledelsen etter vel ti minutter, og Ørn måtte spille med ti mann i en halvtime da fikk Joachim Hoff ble utvist. Youssef Chaib økte ledelsen til 2-0 kvarteret før slutt i en jevnspilt kamp.

Les hjemmesidas omtale av kampen HER.                                                                                                                                          

Ørns lag
Ardian Gashi sliter med skade og må stå over. Ardian sonet i forrige kamp, så Ørn stiller samme lag som mot Oppsal. Det betyr at Artan Brovina får ny tillit fra start, og at Lasse Bransdal kan jakte sitt 18. mål i år.

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Olaves Fuglem
Håvard Hettervik
Thomas Knutsen
Trym Bergan Solli
Jens Erik Johansen
Artan Brovina
Alen Patros
Thomas Utter Jensen
Niklas Haakenstad
Lasse Bransdal

Innbyttere
Adrian G. Bergman
Patrick Søderstrøm
Simen Thon (ny fra Pors)
Alex Krawiec
Selim Muho
Marius Baggerød
Evan Patros

Velkommen til toppkamp
Det er ventet mange ferjetilskuere som vil tømme kiosken for pølse i vaffel. Vi håper du bidrar til at også Ørn har støtte på tribunen. Det er varslet godt spille- og tilskuervær og vi håper du tar turen til Lystlunden.
Det er kampstart kl. 16.00.