Ett skritt nærmere - kanskje toppklubb

Vi har tidligere omtalt det mulige samarbeidet på kvinnesiden mellom Eik Tønsberg IF og Ørn Horten. Klubbene har nå fått svar fra NFF om hvordan et slikt samarbeid kan reguleres i 2018. Samtidig har Ørn og Eik bestemt seg for å utrede muligheten for å etablere en ny klubb for toppfotballsatsing, sier styreleder Kjetil Ramberg.
Les mer

Samarbeidsprosjekt for kvinnefotballen

FK Ørn Horten og Eik Tønsberg IF har i noen uker vært i en prosess for å vurdere samarbeid når det gjelder kvinnefotball på seniornivå. Mandag kveld blir spillerstallene i de respektive klubbene tatt med i dialogen om det mulige samarbeidet. - Med et eventuelt samarbeid er begge klubbene innstilt på å tenke langsiktig og offensivt, sier styreleder Kjetil Ramberg.
Les mer

Blir trolig 3. divisjon i 2018

Det ser ut til at Ørn Hortens A-lag kvinner må belage seg på spill i 3.divisjon neste år. I dag kom nemlig det foreløpige oppsettet for avdeling 1 og 2. i 2. divisjon for 2018.
Les mer

Ørnjente i cupfinalen

Rikke Thorkildsen har vokst opp i Ørn, men meldte overgang til Stabæk i sommer. Fredag spilte hun cupfinale i J16-klassen, men det endte med et bittert tap.
Les mer

Spilt mest og scoret mest

I 2. divisjon er Rikke Pedersen den som har spilt flest kamper og scoret mest. Hun står bak nesten halvparten av Ørns mål viser statistikken som nå er klar. Søndag kveld kom Ørns A-lag kvinner ett skritt nærmere å beholde plassen i 2. divisjon.
Les mer

Tidenes yngste A-lagsspiller

Det er ikke bare på A-lag herrer at Ørn Horten har latt unge talenter få debutere tidlig. På A-lag kvinner er det fem spillere under 15 år som har debutert de siste tre årene.
Les mer

Ørn tapte for, og må håpe på Nanset

Ørn tapte årets siste kamp i 2. divisjon da det ble 1-4 mot kvalifiseringsklare Nanset torsdag kveld. Men det kan bli Nanset som redder Richard Henriksen lag fra nedrykk dersom de rykker opp i 1. divisjon.
Les mer

Bittert tap i viktig kamp

Ørn Hortens A-lag kvinner tapte 2-4 mot Grei2 i sesongens siste hjemmekamp, der Rikke Pedersen (bildet) scoret begge Ørns mål. Dermed kvittet Ørn seg ikke med nedrykksspøkelset, men det er fortsatt håp.
Les mer

Årets viktigste kamp – nok en gang

Ørn ligger utsatt til i 2. divisjon, og bør ha seier mot Grei2 i Lystlunden søndag ettermiddag. Vi satser på at måldronninga Rikke Pedersen (bildet) setter inn to mål - som i våroppgjøret. Kampen blåses i gang kl. 13.00.
Les mer

Elendig førsteomgang ga stortap

Snøgg ledet hele 7-0 til pause og da var løpet kjørt. Selv om Ørn hevet seg i andre omgang endte det 2-10. Noe av det positive var at midtbanekrigeren Cecilia Hallberg (bildet) spilte en hel omgang, det samme gjorde Kristine Lund.
Les mer

Årets viktigste kamp i dag

Ørn Horten spiller nok en «årets viktigste» kamp i dag. Snøgg står på motsatt banehalvdel når Ørn skal kvitte seg med nedrykksspøkelset for godt. Det er kampstart i Lystlunden kl. 15.00.
Les mer

Tungt mot Lyn II

Det ble en tung ettermiddag for Ørns damelag mot Lyn II i Oslo søndag. Laget tapte hele 0-8 etter 0-4 ved pause.
Les mer

Fortjent tap på Sørlandet

Da Ørn møtte Gimletroll manglet laget fire spillere som vant 6-2 over Randesund for ei uke siden. Det ble for tøft og etter 0-2 til pause tapte Ørn til slutt 1-4. Therese Bjerkemo scoret Ørns mål. - Vi må vel rett og slett si at overmakten ble for stor, sier trener Richard Henriksen (bildet).
Les mer

Viktig, fortjent og solid seier

Den viktige kampen mot Randesund startet ikke spesielt godt, men etter at bortelaget tok ledelsen, overtok Ørn mer og mer og det endte med seier 6-2. Katrine Lund (bildet) scoret hattrick, mens Rikke Pedersen (2) og Andrea Numme scoret de andre målene. – Nå kan vi begynne å se oppover på tabellen, sa trener Richard Henriksen etter kampen.
Les mer

Møter Randesund i ettermiddag

Ørn Horten kan ta et langt steg bort fra nedrykksstreken i ettermiddag når Randesund kommer på besøk. Ørn har vunnet de to siste kampene i Lystlunden, og oppgjøret mot sørlandslaget blir ekstra viktig for å få en luke til lagene bak seg. Det er kampstart i Lystlunden kl. 15.00.
Les mer

Klart tap mot serielederen

Ørn Horten måtte gi tapt for den suverene serielederen søndag ettermiddag. Røa2 vant 7-1 etter 5-1 til pause, der Katrine Lund (bildet) scoret Ørns mål. Ørns neste kamp går mot Randesund i Lystlunden søndag 3. september kl. 15.00.
Les mer

Svært viktig seier mot Urædd2

Ørn vant 2-1 over Urædd2 i mandagens kamp i 2. divisjon. Dette gjorde at laget tok et langt steg bor fra bunnstriden. Charlotte S. Bjerkeskaug og Rikke Pedersen headet inn Ørns mål, begge på cornere.
Les mer

Viktig hjemmekamp mandag kveld

Ørn var gode i siste hjemmekamp mot Lyngdal og vant 4-2. Laget gikk på en smell borte mot Vålerenga2 i siste bortekamp, men er innstilt på tre poeng i den meget viktige kampen mot Urædd2 mandag kl. 19.30.
Les mer

Stjernesmell mot VIF2

Stine Emilie Hytten Andersen (bildet) ga Ørn ledelsen direkte på corner, men før pause scoret VIF2 tre ganger. Etter pausen scoret hjemmelaget, som vant Norway-cup i Jenter19-klassen, ytterligere tre ganger, slik at det endte hele 1-8 for Ørn.
Les mer

Snudde kampen etter pause

Ørn Horten lå under 0-2 til pause, men i andre omgang satte Ørn i gang en sterk snuoperasjon. De ga seg ikke før Rikke Pedersen (bildet) hadde scoret to ganger, og Katrine Lund og Anniken Nordby én gang hver. Dermed 4-2 og tre viktige poeng.
Les mer
  • 1
  • 2