Ardian Gashi har brei erfaring fra toppfotballen både fra Norge og Sverige. Da han valgte å komme tilbake til Ørn i sommer fikk klubben en spiller som er villig til å dele denne erfaringen med det unge Ørnlaget. Etter at han fikk to gule kort mot Kvik, måtte han stå over hjemmekampen mot Drøbak Frogn, men han var tilbake da Ørn vant 2-0 over Vestfossen fredag for ei uke siden. Nå er han klar for sin første seriekamp i Lystlunden siden sommeren 2003.

Godt rustet
Med Ardian er Ørn bedre rustet til å ta opp kampen mot Moss som ligger fem poeng foran Ørn, og som har satset så hardt at de «må» rykke opp. Moss møter for øvrig formsterke Østsiden borte. Østsiden har ikke tapt siden de møtte Ørn i Lystlunden 24. juni. Oppsal, som har like mange poeng som Ørn, får det trolig litt enklere når de møter Sprint Jeløy på Bellevue.

Ønsker forbedring
Trener Kjell Andre Thu ønsker å se bedre spill etter litt skuffende 1-1 mot Drøbak i siste hjemmekamp.
- Vi håper å se et lag som er litt mere sprudlende offensivt en forrige hjemmekamp. Vi gjorde alt i alt en match sist helg, men håper å få det offensive til å sitte enda bedre. Vi må bli litt mer nøyaktige og litt mere distinkte når vi kommer på siste tredel, sier Ørntreneren.

Ørns lag
Lasse Bransdal har slitt litt med sykdom denne uken, men er med i troppen. Dessuten har Evan Patros deltatt på Ørntreninger den siste tida, og er med i troppen. Det meldes ellers om en skadefri tropp.

Våroppgjøret
Kampen på Oslo Vest endte 1-1 der Ørn spilte med ti mann etter at Artan Brovina fikk sitt andre gule kort like etter pause. Thomas Utter Jensen ga Ørn ledelsen da ett kvarter var spilt, mens utlignet ti minutter ut i 2. omgang.

Se Knut G. Bjervas bilder fra våroppgjøret HER.

Det er håp og gode muligheter for slike jubelscener mot Ullern

Motstanderen
Ullern ligger rett over streken, men kun ett poeng over Vestfossen. Laget har tro på seier mot Ørn etter mange poeng i de siste kampene og skriver blant annet på sin hjemmeside:
«Ullern kan gå til kampen mot Ørn med en god porsjon selvtillitt etter å ha vunnet 4 av de 6 siste kampene, og har store planer om å påføre Ørn sitt første hjemmetap siden serieåpningen mot Kvik Halden.»
Seirene har kommet mot lag under/like over på tabellen og mot andre- og tredjelag i Eliteseriens sommerferie.
Ullern har imidlertid hentet inn noen forsterkninger i sommer for å øke muligheten til å berge plassen.

Ullerns siste kamper

 

24.06.

Ullern

Holmen

4 – 0

02.07.

Strømsgodset2

Ullern

1 – 0

25.07.

Ullern

Odd3

4 – 1

29.07.

Ullern

Sarpsborg08 2

1 – 0

05.08.

Østsiden

Ullern

1 – 0

12.08.

Ullern

Sprint-Jeløy

2 – 1

Ønsk Ardian velkommen
Ørn har fortsatt ikke tapt i Lystlunden siden første seriekamp mot Kvik Halden. Lørdagens kamp blir som nevnt Ardian Gashis første i Lystlunden siden hjemkomsten. Bare dette bør være god nok grunn til å møte opp i Lystlunden, men det er mye spennende på gang i årets Ørnlag.
Det er kampstart mot Ullern kl. 16.00.