Sesongen har ikke vært helt som forventet for Ørn Horten kvinner. I fjor endte laget på femteplass, men spilte kvalik som beste ikke-toerlag. I år har det gått atskillig tyngre, men forrige hjemmekamp ble en opptur. Da lå Ørn under 0-2 mot Lyngdal til pause, men snudde etter hvilen og vant til slutt 4-2. Rikke Pedersen satte inn to mål, mens Katrine Lund og Anniken Nordby scoret hvert sitt.

Svært viktig kamp
Trener Richard Henriksen underslår ikke viktigheten av kampen mot Urædd2.
- Dette er en av de viktigste kampene hittil i sesongen. Vi må få tilbake den samme intensiteten som vi hadde i forrige hjemmekamp. Gjør vi det tar vi tre nye poeng. Vi gleder oss, sier Ørntreneren. 

Våroppgjøret
Dette skrev vi på hjemmesida etter våroppgjøret i Skien:
«Det ble tøffere enn ventet da Ørn Horten møtte Urædds rekruttlag på bortebane tirsdag kveld. Etter sterke seire i de to første kampene gikk det ikke helt veien mot laget fra Telemark. Rikke Pedersen ga Ørn ledelsen i 1. omgang og 1-0 var også stillingen til pause. Midt i andre omgang utlignet Urædd og ettersom det ikke ble flere mål, endte kampen 1-1.
- Det positive er at vi får med oss ett poeng i dag, resten er det bare å glemme så fort som mulig, sa trener Richard Henriksen etter kampen."
Rikke Pedersen scorer Ørns mål mot Urædd2 i våroppgjøret
Bilder: Knut G. Bjerva
 

Kristine Lund er tilbake i kamptroppen for første gang siden fødselen og selv om toppformen trolig ikke er helt inne, kan hennes rutine bli viktig i det unge Ørnlaget.

Ørn Hortens tropp:
Pia Eilertsen
Oda Ramberg
Danielle Almeida
Therese Bjerkemo
Ida Alnæs
Charlotte Bjerkeskaug
Andrea Numme
Kristine Lund
Mia-Caroline Magnussen
Stine-Emilie Andersen
Aida Kvrigic
Malene Kjær
Rikke Pedersen
Katrine Lund
Anniken Nordby 

Vi håper du bruker mandagskvelden til å støtte Ørn. Med seier vil laget klatre to plasser på tabellen og være et gidt stykke på vei for å sikre ny kontrakt.
Det er kampstart mot Urædd2 kl. 19.30.